Hotel Diasporos 3* – Vurvuru, Sitonija – leto 2020.

LOKACIJA : Poluostrvo Sitonija, mesto Vurvuru, 12km od mesta Agios Nikolaos, 28km od Neos Marmarasa, 110km od aerodroma “Makedonija” u Solunu. Renoviran 2012. godine. Od plaze udaljen 50m.

SADRZAJ 
: klima, TV, frizider, Wi-Fi u zajednickim prostorijama, kada/tus, fen (na upit), balkon/terasa, sef na recepciji, rostilj.

USLUGA:  Polupansion Doručak i večera švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela. 
Pića i kafa služe se tokom celog dana u baru u okviru objekta, dok restoran nudi grčka jela.

SOBE : Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, mini frižider, klimu, balkon ili terasu, krevetac-na upit, bez doplate.

Classic soba: klasično opremljena soba, namenjena za dve osobe.

Deluxe soba:  prostrana, sastoji se od dve prostorije odvojene staklenim kliznim vratima, namenjena za 2-4 osobe.

Standard soba sa krevetima na sprat-pogled bašta: sastoji se od jedne prostorije, namenjena za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili bračni ležaj i kreveti na sprat).

Standardna soba sa krevetima na sprat-pogled na more: lepo nameštena, sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem i krevetima na sprat za decu, namenjena za 2 odrasle osobe i 2 deteta.

Cottage: oko 25m2, ima poseban ulaz, ima svoj balkon, fransuski krevet, jedan standardni krevet i krevet na sprat, idealan je za porodicu koja želi svoju privatnost i miran odmor.

Superior soba: namenjena za 2-5 osoba i sastoje se iz 2 prostorije odvojene staklenim kliznim vratima.

Suite pogled more: oko 50m2, apartman je pogodan za porodicu sa maksimalno 4 deteta, ima pogled na more, 2 sobe i dnevna soba, pod je prekriven mermernim pločicama, ima kupatilo, mali atrijum, balkon, TV, kablovska TV, klima uređaj.

DODATNE USLUGE : dozvoljeni kucni ljubimci. Suncobrani i lezaljke na plazi-uz doplatu.

Website http://www.hotel-diaporos.com/


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA