HOTEL EAGLES PALACE 5* – Uranopolis, Atos – leto 2020.

LOKACIJA

Hotel se nalazi oko 4km od mesta Ouranopolis i oko 110 km od aerodroma u Solunu.  Hotel se nalazi na peščanoj plaži.

SADRŽAJ

Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, taverna, 3 bara (glavni, na plaži i pored bazena), otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen ,dečije igralište, dečiji klub ( za decu od 4-12 godina), spa centar (Sauna, đakuzi, tursko kupatilo (hammam), zatvoreni bazen sa hidromasažerom (grejani), razne vrste masaža, aromaterapija, salon lepote, talasoterapija, tretmani za lice i telo i dr.),  teretana, WiFi internet u javnim delovima hotela , teren za tenis, stoni tenis, sportovi na vodi,  parking, butik,… Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela,.

USLUGA

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion.


SOBE

Sve sobe imaju centralni klima uređaj (u bungalovima – individualni), telefon sa direktnim biranjem, Wi-Fi internet, SAT TV, sef, peškiri za plažu, mini-bar (uz doplatu na licu mesta), fen za kosu, kupatilo, balkon / terasa.

Standard Doubles Rooms (~25 m2) francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.

Superior Room pogled bašta/pogled more (~25 m2) centralna zgrada, francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, aparat za kafu Nespresso.

Family Suite pogled bašta (~40 m2) spavaća soba i dnevni boravak su odvojeni kliznim vratima. Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja Espresso aparat za kafu, LCD TV, mini Hi-Fi sistem.

Junior Suite pogled more (~40 m2) jedna soba, dnevni boravak, francuski ležaj.

Junior Suite Sea Front (~45 m2) jedna soba, dnevni boravak, francuski ležaj, aparat za kafu Espresso.

Junior Suite Sea Front Jacuzzi (~45 m2) jedna soba, francuski ležaj i dnevni boravak, aparat za kafu Espresso, LCD TV, mini Hi-Fi i đakuzi u kupatilu.

Suite pogled bašta (~55 m2) smešten u centralnoj zgradi. Spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, aparat za espresso kafu, LCD TV.

Grand Sea Front Suite Private Pool (~150 m2) spavaća soba u kombinaciji sa dnevnim boravkom, druga spavaća soba, 2 mermerna kupatila, 2 LCD televizora, aparat za kafu Nespresso, izlaz na terasu sa privatnim bazenom, spust do plaže sa terase.

Grand Suite GV PP (~170 m2) privatni bazen, spavaća soba, francuski ležaj, 2 kupatila, 2 LCD televizora, aparat za espresso kafu, mini Hi-Fi.

Suite 2-Bedrooms SV (~65 m2) dnevna soba je od prve spavaće odvojena francuskim ležajem pomoću kliznih vrata, druga spavaća soba sa francuskim ležajem, 2 kupatila.

Double Bungalow GV / SV (~50 m2) kombinovana spavaća soba i dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, aparat za kafu Espresso.

Double Bungalow Sea Front (~50 m2) nalazi se na prvom redu od mora, prednji pogled na more, spuštanje do plaže (spuštanje do plaže je uobičajeno za sve bungalove sea front, privatno spuštanje do plaže samo iz predsedničkog apartmana). Kombinovana spavaća soba i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, aparat za kafu Espresso. 

Double Bungalow SV Private Pool (~50 m2) privatni bazen koji se nalazi u vrtu, pogled na more. Kombinovana spavaća soba i dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, aparat za kafu Espresso.

https://www.eaglespalace.gr/facilities-services/


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA

HOTEL EAGLES PALACE 5* ATOS 

 ATOS LETO 2018 

GRCKA 2018 HOTELI