Hotel Eagles Villas 5* – Uranopolis, Atos – leto 2020.

LOKACIJA

Hotel se nalazi oko 4km od mesta Ouranopolis i oko 110 km od aerodroma u Solunu.  Hotel se nalazi na peščanoj plaži.

SADRŽAJ

Glavni restoran i glavni bar su u sklopu Eagles Villas, dok su ostali sadržaji u hotelu Eagles Palace ( koji se nalazi na samo par metara) i to a la carte restoran, taverna, 3 bara (glavni, na plaži i pored bazena), otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen ,dečije igralište, dečiji klub ( za decu od 4-12 godina), spa centar (Sauna, đakuzi, tursko kupatilo (hammam), zatvoreni bazen sa hidromasažerom (grejani), razne vrste masaža, aromaterapija, salon lepote, talasoterapija, tretmani za lice i telo i dr.),  teretana, WiFi internet u javnim delovima hotela , teren za tenis, stoni tenis, sportovi na vodi,  parking, butik,… Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela,.

USLUGA

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion.


SOBE

Sve sobe imaju klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, Wi-Fi internet, SAT TV, sef, mini-bar, fen za kosu, kupatilo, balkon / terasa, mini kuhinja, frižider, set za kafu/čaj.

Villa Junior Pool SV – francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja (na upit, na licu mesta), dnevni boravak sa sofom, grejani privatni bazen sa slatkom vodom.

Villas Junior Pool SV Private Garden – francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja (na upit, na licu mesta), dnevni boravak, sofa, grejani privatni bazen sa slatkom vodom, privatni vrt.

Villa Ocean Pool 1-Bedroom  SV – francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja(na upit, na licu mesta), dnevni boravak sa sofom, kupatilo, toalet za goste, grejani privatni bazen sa slatkom vodom.

Villa Ocean Pool 1-Bedroom SV/Private Garden – francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja (na upit, na licu mesta), dnevni boravak sa sofom, kupatilo, toalet za goste, grejani privatni bazen sa slatkom vodom, privatni vrt.

Villa Residential 2-Bedroom Pool SV – 2 nivoa, 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem (2 odvojena ležaja – na upit, na licu mesta), dnevni boravak, toalet za goste, 2 kupatila, privatni grejani bazen sa slatkom vodom. Na nižoj etaži – dnevni boravak i jedna spavaća soba, kupatilo; na gornjem nivou – spavaća soba sa kupatilom. 

Villa Residential 2-Bedrooms Pool SV/Private Garden – 2 sprata, 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem (2 odvojena ležaja – na upit, na licu mesta), dnevni boravak, toalet za goste, 2 kupatila, privatni grejani bazen sa slatkom vodom. Na nižoj etaži – dnevni boravak i jedna spavaća soba, kupatilo; na gornjoj etaži – spavaća soba sa kupatilom. 

Villa Residential  3-Bedrooms Pool Sea View/Private Garden 2 sprata, 3 spavaće sobe (odvojeni ležajevi na upit), dnevna soba, toalet za goste, 2 kupatila, privatni bazen sa slatkom vodom. 

https://www.eaglesvillas.gr/


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA