Hotel Elea Beach 4* – Dassia, Krf – leto 2020.

Lokacija: Smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, u mestu Dasija, uvučen od glavne ulice, u neposrednoj blizini nekadašnjih Chandris hotela, a danas hotelskog objekta iz poznatog lanca Ikos. Od centra mesta udaljen je oko 300 m. Zbog lokacije, hotel se preporučuje gostima koji žele kako miran tako i aktivan odmor.Od glavnog grada i luke udaljen je 12 km, a od aerodroma 14 km.

Sadržaji: recepcija, 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa slanom vodom, bazen za decu, glavni restoran, a la carte restoran, bar u hotelu, bar pored bazena, ležaljke oko bazena (uz doplatu), mini market, suvenirnica, fitnes centar, sef na recepciji (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), Wi-Fi, spa centar (uz doplatu), ležaljke na plaži (uz doplatu). Dozvoljava ljubimce.

Smeštaj: Hotel Elea Beach je porodični hotel i nudi visok nivo gostoprimstva. Sa terase hotela možete uživati u predivnom pogledu na zaliv i grad Krf.  
Sve sobe imaju klimu, kupatilo, fen za kosu, balkon, SAT TV, frižider. Sobe imaju Wi-Fi internet konekciju, koja je besplatna, sef je uz doplatu. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – dva standardna kreveta ili francuski ležaj i treći standardni krevet.

Usluga: Polupansion , doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Websitehttp://elea-beach-hotel.dassia.hotels-corfu.com/en/


CENOVNIK