Hotel Apartman Hriso Pagoni – NEA PLAGIA – LETO 2020.

KRAĆI OPIS MESTA

Nea Plagia – nalazi se na samom ulasku na Kasandru odnosno Sitoniju, pre Nea Mudanije, 60 km udaljena od Soluna. Iako tek novo otkriveno za turiste iz Srbije odavno je letovalište mnogih Grka, koji su je dosad uspešno čuvali samo za sebe uprkos mnogim bližim plažama i dalje idu ka ovoj, stvarno prelepoj peščanoj plaži na kojoj možete uživati u zalasku sunca do kasnih poslepodnevnih sati. Duž četiri kilometara dugačke plaže proteže se uređeno šetalište. More je kristalno čisto. Pored opuštanja lako ćete pronaći i mnoge zabavne sadržaje. Mnoštvo kafića i restorana nacionalne grčke kuhinje se podrazumevaju, a u srcu sezone rade i najveći noćni klubovi Halkidikija. Nea Plagia ima oko 3 hiljada stanovnika, a za vreme sezone i do 12 hiljada stanovnika. Nea Plagia je idealna prilika da upoznate nešto novo.


Opis i lokacija hotela – HOTEL HRISO PAGONI NEA PLAGIA –  je na 20 metara od obale. Inače, grčki naziv Hriso Pagoni prevedeno na našem jeziku znači ZLATNI PAUN. Hotel je apartmanskog tipa. Apartmani imaju prelepe poglede na more. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju sa frižiderom, šporetom i posuđem, kupatilo, telefon, klimu, TV SAT, balkon. U krugu prečnika od 100 m oko hotela nalaze se mnoge pekare, prodavnice, marketi.


CENOVNIK 

LEGENDAA2-apartman za dve osobe, A2 1/2+1-apartman sa dva ležaja i foteljom na rasklapanje, A3-apartman za tri osobe, A3 1/3+1-apartman sa dva ležaja i spratnim krevetmom (1+1).  Cene oznacene sa * sadrze prevoz i smestaj po osobi. Smena od 22.05.-06.06. je u trajanju od 16 dana (15 noćenja).


Cena aranžmana obuhvata:
uslugu predstavnika agencije i najam apartmana, 11 dana (10 noći) sa uslugom po izboru u sobama, apartmanima, koji se plaća u Grčkoj.

Cena aranžmana ne obuhvata:
autobuski prevoz, obavezno zdravstveno osiguranje i nepredviđene individualne troškove.


PREVOZ

Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase. Putnik prihvata sedište koje mu agencija dodeli. Raspored sedenja se pravi tako što se u obzir uzimaju vreme uplate, porodice sa malom decom, starija lica.
Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta, rezervacija će biti izvršena uz uplatu od 10 eura po sedištu. Mesto polaska, mesta za pauze i dužinu njihovog trajanja određuje agencija. Agencija prevozi putnike do kuće ili hotela onoliko koliko je to fizički moguće. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Prenos prtljaga do kuće odnosno hotela, putnici obavljaju sami. Putnik ima obavezu da sam vodi brigu o stvarima unetim u autobus.


Način plaćanja:
cene u tabeli su izražene u eurima €. Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% na ime avansa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate sa uračunatim manipulativnim troškovima, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja ili preko kartica u Srbiji i kredita kod poslovnih banaka na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana do dana izdavanja a najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.

Za organizovani odmor preko sindikata, administrativnom zabranom preko platnog spiska. Troškovi prevoza i osiguranja u celosti se uplaćuju u dinarskoj protiv vrednosti pre početka korišćenja aranžmana. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana putnici preuzimaju vaučer i garanciju. U slučaju promene kursa dinara ili cene prevoza nerealizovani deo aranžmana podležu promeni.


GALERIJA