Hotel Ioni 3* – Paralija – leto 2020.

LOKACIJA  –  Manji , porodican  hotel Ioni , koji se nalazi iza glavnog trga  (preko puta crkve) u popularnom letovalistu Paralija.  Kako je u samom centru mesta, svi turisticki sadrzaji su nadomak ruke. Od plaze je udaljen  svega 20 metara.  Gostima pruza ugodan  boravak u prijateljskoj i prijatnoj atmosferi. Od Katerinija je udaljen  9 kilometara, a od Soluna 86 kilometara.

SADRZAJ –  Hotel   ima recepciju, restoran, lift, bastu, sef, uslugu pranja vesa, internet ugao, wi-fi , rent a car.  Bar na otvorenom, koga okružuje vrt hotela Ioni, obezbeđuje opušten ambijent u kome možete popiti piće. Hotel je takodje prilagodjen osobama sa invaliditetom.

USLUGA –  Nocenje sa doruckom (svedski sto ) i polupansion – dorucak i (vecera – meni sa setom za večeru ).  Kako hotel ima samo  salu za dorucak, vecera se posluzuje u hotelu Regina Mare koji se nalazi preko puta.

SOBE –  Poseduje 24 lepo namestene sobe koje gledaju ili na more ili na prelepu bastu. Sve sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV, mini frižiderom. telefon, fen i  wi-fi. Svakodnevno čišćenje soba, promena posteljine – svaka 3 dana.

Standardna soba za 2 osobe  – sadrzi  francuski lezaj, namenjena za 2 osbe

Standardna soba za  3 osobe – sadrzi francuski lezaj ili dva spojena  + pomocni lezaj na razvlacenje.  Namenjena za 2-3 osobe.

Standardna soba pogled more – sadrzi francuski lezaj ili dva spojena  + pomocni lezaj na razvlacenje.  Namenjena za 2-3 osobe.


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA