HOTEL KAPHI **+ – Pefkari Tasos LETO 2018

Hoteli Tasos, Tasos Pefkari, Tasos 2018 hoteli

Hotel Kaphi Tasos

Prijatan porodični hotel  KAPHI na samoj obali mora, omiljen među gostima, nalazi se u centralnom delu Pefkarija. U sklopu hotela je restoran, kafe bar, taverna, letnja bašta sa restoranom uz samu plažu, recepcija, hotelski lobi sa SAT TV-om, prostor za masažu, besplatan parking. Pristup wirelles internetu je takođe besplatan kao i lokalni telefonski pozivi. Hotel raspolaže sobama sa dva, tri i četiri ležaja (četvorokrevetne sobe su sa  francuskim ležajem i krevetom na sprat standardnih dimenzija). Sobe su na prvom i drugom  spratu, imaju terasu sa pogledom na more  ili baštu, manje kupatilo/tuš kada, TV, klima uređaj i mini frižider. Boravak u hotelu je na bazi polupansiona-doručak/švedski sto-samoposluživanje, večera/dnevni meni, služi se u taverni pored plaže. Mogućnost zamene večere za ručak uz prethodnu najavu. Zbog izuzetne lokacije, prijatnog ambijenta, vedre porodične atmosfere, ljubaznih i  predusretljivih domaćina, svesrdno se preporučuje mladima, porodicama sa decom, parovima – idealan za sve uzraste i  generacije.

 Parking, Wi-Fi – besplatno 

Cene hotelskog smeštaja za 11 dana /10 noći po osobi u EUR – dinarska protivvrednost

KOMPLETNU PONUDU HOTELA  NA TASOSU MOZETE VIDETI NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/tasos-leto/hoteli-tasos/

 

CENOVNIK – HOTEL KAPHI  Tasos LETO 2018

LEGENDA: ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion (doručak i večera), 1/2 -dvokrevetna soba, 1/2 +1-dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, 1/3-trokrevetna sobaKorišćenje klima uređaja uključeno u cenu. Parking, Wi-Fi – besplatno

Napomene: u 1/2 standard sobi dete od 4-12 godina sa jednom odraslom osobom na zasebnom ležaju ima popust 5 Eur na dan na cenu iz tabele. * Soba 1/2 bunk bed sadrži dva spojena ili bračni ležaj i krevete na sprat standardnih dimenzija. * Mogućnost zamene večere za ručak, uz prethodnu najavu na recepciji. * * Doplate – večera deca 0-4god. 5 Eur na dan-plaćanje uz aranžman. * Za 1/1 sobu: 80%

Napomene:

  • Kolona maksimalan broj osoba označava broj osoba koje plaćaju punu cenu, plus broj osoba koje koriste određeni popust .
  • Putnici sa sopstvenim prevozom mogu rezervisati letovanje i van termina navedenih u tabeli.
  • Objavljeni popusti za rane uplate su važeći za minimum 7 noćenja.

ROGRAM PUTOVANJA SA AUTOBUSKIM PREVOZOM:

Polazak je UVEK DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele.

1. dan – Novi Sad sastanak putnika pola sata pre predvidjenog vremena polaska na parkingu kod Železničke stanice/stara lokomotiva Polazak autobusa za Tasos sa mesta sastanka u 15:00h, iz Beograda u 17:00h (parking preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu, blok 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe), iz Niša u 19:30 h (benzinska pumpa preko puta Nais-a). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti taĉno vreme i mesto polaska. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2-11. dan – Tasos – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. 12. dan – Tasos (poslednji dan boravka) – napuštanje smeštajnih kapaciteta do 10:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa za Novi Sad u 17.00h po lokalnom vremenu (vremenska zona u Grčkoj +1 sat) ili u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

13. dan – Novi Sad – Dolazak u Novi Sad na mesto polaska. Kraj programa

CENA ARANŢMANA OBUHVATA: *smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za izabrani termin na bazi 10 noćenja (po programu), *usluge predstavnika agencije, *troškove organizacije, rezervacije i izvoĎenja programa.

CENA ARANŢMANA NE OBUHVATA: *prevoz po izboru autobusom, *meĎunarodno putno osiguranje, *osiguranje od otkaza aranžmana, *doplate naznačene u programu, *fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera, *ostale individualne i nepomenute troškove.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (klima/audio-video oprema) na relaciji po programu sa pratiocem grupe i dva vozača, prevoz trajektom na relaciji Keramoti-Limenas-Keramoti, vožnja traje oko 35 min u jednom pravcu. Mesta u autobusu nisu numerisana i odreĎuju se prema redosledu prijava. Ne postoji mogućnost za biranje sedišta u autobusu osim kada situacija to dozvoljava ili kada je to cenovnikom navedeno kao mogućnost doplate.

Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika za svaki polazak pojedinačno prevoz organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. U zavisnosti od broja putnika za Golden Beach postoji mogućnost transfera iz/do Limenasa.

CENA povratne karte (sa uključenom cenom trajekta u oba pravca) odrasli / deca do 12 godina : *Novi Sad 85 Eur / 75 Eur , *Beograd 80 Eur / 70 Eur, *Niš 75 Eur / 65 Eur. Cena karte u jenom pravcu je 70% od navedenih cena. Moguće je priključenje putnika sa motela ili benzinskih pumpi do graničnog prelaza Preševo. Prevoz se plaća u celosti najkasnije 15 dana pre polaska na put.

SOPSTVENI PREVOZ-PROGRAM PUTOVANJA: Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14.00h. Drugi-poslednji dan: Boravak u hotelu na bazi ugovorene usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Poslednji dan: napuštanje hotela do 10:00h. Kraj programa. Putnici koji koriste vlastiti prevoz dobijaju u agenciji pred polazak na put voucher, uputstvo kako da stignu do odredišta kao i mobilni telefon predstavnika.

 HOTEL KAPHI  Tasos LETO 2018 – GALERIJA SLIKA