Hotel Lovćen 2* – Sutomore – leto 2020.

Hotel Lovćen Sutomore nalazi se na 2 minuta od autobuske i železničke stanice, a na oko 350-400m od gradske plaže. Objekat poseduje 180 kreveta. Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu, prostranu baštu, klimu u svim sobama. Kategorisan je sa 2 zvezdice. Usluživanje je klasično (ručak i večera) – gosti na meniju uvek imaju izbor 2-3 jela, doručak je ba bazi svedskog stola.


CENOVNIK


Uslovi plaćanja:

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju


NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)

Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.


Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2020.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga


Popusti za decu:
– deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)
– deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene
– deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene


GALERIJA