Hotel Magnolija 3* – Bečići – leto 2022.

Hotel Magnolija *** se nalazi u Bečićima na samo 150m od jedne od najlepših peščanih plaža crnogorske obale, sakriven od gradske buke i saobraćaja. Najbliža prehrambena prodavnica nalazi se na samo 10 metara, a restorani, barovi i kafei na samo 50 metara od hotela. Centar Budve je udaljen 2 km.

Do wellness-centra može se stići za 10 minuta šetnje, dok se teniski i fudbalski tereni nalaze na tek nekoliko koraka. Pored samog hotela Magnolija, gosti mogu pronaći i akva park. Hotel Magnolija od autobuske stanice deli samo 2 km, dok se najbliža železnička stanica nalazi u Baru, na 20 km od hotela. Aerodrom Tivat je udaljen 23 km, a usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Sve sobe su opremljene mini barom, klimom, kablovskom televizijom, fenom za kosu. Svaka soba ima svoj balkon. U sklopu hotela leti funkcioniše i restoran, pa je moguća doplata za polupansion, dok je doručak na principu švedskog stola uključen u cenu. U sklopu hotela postoji i bazen, isključivo za goste hotela, koji je funkcionalan u letnjim mesecima, kao i besplatan wi-fi na javnim površinama. U okviru hotela postoji i parking, koji je besplatan. Postoji i mogućnost organizovanja transfera za doček gostiju sa aerodroma do hotela, i obratno, uz dodatnu doplatu.

Tip smeštaja:
– dvokrevetna soba (predvidjeno za 2 osobe);
– trokrevetna soba (predvidjena za 3 osobe, svaka ima pogled na more)
– Junior suite apartman sa pogledom na bazen (sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom, predviđeno za minimalno 3, maksimalno 4 osobe, popust za četvrtu osobu 50%);
– duplex suite: galerija (na dva nivoa, minimalno za 3, maksimalno za 4
osobe, popust za četvrtu osobu 50%), svaki ima pogled na more;
-veliki apartman sa kuhinjom (minimalno 5, maksimalno 6 osoba, popust za šestu osobu 50%). Ovaj apartman je na 2 nivoa. Na donjem spratu se nalazi dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja i kupatilo, kao i terasa sa pogledom na more. Na gornjem spratu se nalaze dve razdvojene spavaće sobe, terasa sa pogledom na more i kupatilo.


CENOVNIK

NA UPIT


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA