Hotel Majorka Manaus 3* – El Arenal, Majorka – leto 2020.

Hotel MAJORKA MANAUS 3* EL ARENAL

Položaj hotela: hotel se nalazi oko 600 m od peščane plaže El Arenal, na uzvišenju, u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, u popularnom letovalištu El Arenal (100 m od centra). Veliki market Mercadona je udaljen oko 500 m, autobuska stanica koja povezuje hotel sa Palmom je udaljena oko 300 m. Duž puta od hotela do plaže ima mnogo kafića, restorana, prodavnica. Hotel je udaljen 15 km od grada Palma, 8 km od aerodroma i broji 100 soba. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele da provedu odmor u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja.
Hotelska ponuda: restoran, bar, snack bar, bazen, đakuzi, WiFi internet u zajedničkim prostorijama hotela (uz doplatu), lift, room service.
Sobe: klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), Wifi (uz doplatu), mali frižider (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Napomena: drugo dete do 13 god. u standardnoj sobi – NA UPIT!
Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema španskih operatera.


CENOVNIK

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomoćni ležaj; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansiondoručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive (sve uključenodoručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu)GV – garden view – pogled na park;

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
HOTELSKI POPUST – Popusti su uključeni u cenu paket aranžmana.


JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA: 

 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • avio – čarter let na relaciji Beograd – Majorka – Beograd sa obrokom tokom leta.
 • aerodromske takse u iznosu od 36,40€ (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Majorka 14€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni.
 • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom.
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
 • Doplatu za gorivo YQ taksa u iznosu od 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA: 

 • turističku taksu – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 2,2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 3,3€ po osobi/noći. Za devetu i desetu noć odobrava se popust od 50%. Deca do 16 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PROGRAM PUTOVANJA:
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.


VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku..
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. 
 • Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

GALERIJA