Hotel Mediterranean Village 5* – Paralija – leto 2020.

LOKACIJA: Moderan hotelski kompleks, Mediterranean Village, smešten na plaži. Sastoji se od komfornih, dvospratnih objekata. Nudi kvalitetnu uslugu, veliki izbor komfornih soba, restorane, barove, internet, bazene, konferencijske usluge, spa centar.  
Pieria, 1 km od mesta Paralia Katerini, 7 km od grada Katerini, 78 km od Soluna i 85 km od aerodroma “Makedonia”. Sastoji se od 18 dvoetažnih zgrada.

SADRŽAJ: lobi bar sa recepcijom, dnevni boravak, TV sala, glavni restoran, bar na bazenu, nekoliko a-la-carte restorana, grčka taverna, riblji bar, poslastičarnica, bar na plaži, noćni klub, minimalmarket sa međunarodnom štampom, veliki bazen sa dva odvojena bazena za decu, teretana, novoizgrađeni spa centar, termalni bazen – jacuzzi, sauna, hamam, masaže, kozmetički tretman, wellness za lice i telo, vodeni sportovi kao što su surfing, skijanje na vodi, banana, kanu, rent-a-bike, dečije igralište.


USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion ( na bazi švedskog stola)

SOBE: Sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini-frižider, sef, kada/tuš, fen za kosu, toaletni set, bade mantili i papuče, aparat za čaj/kafu, balkon/terasa.


Standardna soba pogled more
Veličine oko 26m2, s fantastičnim pogledom na more, moderno je opremljena sa stilom i udobnošću, dizajnirana za 2-3 osobe (bračni krevet s kaučem na razvlačenje).

Standardna soba pogled bašta
Veličine oko 26 m2 .Sadrži umirujući pogled na vrtove hotela, moderno opremljena sa stilom i udobnošću, dizajnirana za 2-3 osobe (bračni ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje).

Standardna soba bočni pogled more
Veličine oko 26 m2 sa bočnim pogledom na more.  Moderno opremljena sa stilom i udobnošću, Dizajnirana za 2-3 osobe (bračni ili dva odvojena kreveta sa kaučem na razvlačenje).

Porodična soba
Veličine oko 30m2, veća od standardnih soba, luksuzno uređena, dizajnirana za 2-4 osobe (bračni krevet sa dve sofe)

Suite
Veličine 45-52 m2, prostrana i moderna, u potpunosti opremljena skupocenim nameštajem. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila sa kadom i tušem i velike verande sa izlazom u baštu. Pogodno za 2-4 osobe (bračni ili dva odvojena kreveta i dva kauča na razvlačenje)

Website: www.mediterraneanhotels.gr


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje

– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta
– Boravišna taksa u Grčkoj

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno
Plaćanje se vrši na recepciji hotela ili apartmana.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h
2.dan do poslednjeg dana: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 09h.
Kraj programa.


NAPOMENE:

– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.
– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
– Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


NAPOMENA:

U slučaju otkaza aranžmana, koji je rezervisan po uslovima ranog bukinga, storno trošak 30-240 dana pre puta iznosi 25% od celokupne vrednosti aranžmana, 8-30 dana pred put iznosi 50% od celokupne vrednosti aranžmana, 1-7 dana pred put iznosi 75%, a raniji odlazak ili nedolazak iznosi 100% od ukupne vrednosti aranžmana. Takodje kod ranog bukinga u slučaju otkaza ili bilo kakvih izmena, depozit se ne vraća.


GALERIJA