Hotel Perla 4* – Herceg Novi – leto 2020.

Smešten na privatnoj plaži u Herceg Novom, hotel Perla gleda na Boku Kotorsku i nudi elegantno uređene sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na more ili vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
Do centra grada može da se stigne za nekoliko minuta hoda šetalištem Pet Danica, dugim 7 km. Obližnji manastir Savina izgrađen je u baroknom stilu i predstavlja zanimljivu istorijsku znamenitost.
U restoranu hotela Perla služe se lokalna i internacionalna jela, aperitivi i raznovrsna vina. Na raspolaganju je i večera na bazi švedskog stola. Kafe-bar nudi kafu, peciva, pice i testenine.
Objekat raspolaže teretanom sa prostorijom za masaže. Dostupni su i anticelulitski tretmani i časovi joge.
Ležaljke i suncobrani mogu besplatno da se koriste. U okolini hotela možete da uživate u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi, vožnji gliserom ili kajakom i mnogim drugim aktivnostima. Za goste hotela obezbeđeni su popusti na prevoz od/do aerodroma i na iznajmljivanje novih automobila.
Najpopularniji sadržaji: besplatan parking, besplatan WiFi, transfer od/do aerodroma, porodične sobe, sobe za nepušače, bar.


CENOVNIK


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 10:00 časova.

NAPOMENA: boravak  na bazi  minimum 7 noćenja ili više  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotel , studiu ili apartmanu do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od  pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe studio/apartman je  posle 14:00 h, a iste se poslednjeg  dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 časova).


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate po zvaničnom srednjem kursu NBS-a. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

a)  UPLATA U CELOSTI (100% prilikom rezervacije)
– gotovinski, na račun agencije, platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak aranžmana se iplaćuje u celosti najkasnije 15 dana pre putovanja.

c) Čekovima građana
– 40% akontacije prilikom potpisivanja ugovora, ostatak aranžmana u jednakim mesečnim ratama, po obračunu na dan uplate, najkasnije do 15.12.2020. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.


GALERIJA