PHILOXENIA SPA HOTEL 4*-PEFKOHORI LETO 2020

Hotel PHILOXENIA SPA PEFKOHORI leto 2020

 

Philoxenia Spa Hotel se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od plaže. “Philoxenia” znači gostoprimstvo,
i baš to je ono što ovde možete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlična lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učiniće da se osećate kao kod kuće i iznova ovde vraćate. Hotelski smeštaj je na bazi: polupansiona (doručak i večera  – švedski sto) ili All inclusive usluge.

Poseduje: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe i četvorokrevetne suit-ove (apartmane).
Sve sobe i suit-ovi poseduju, bez naknadne doplate – uračunato u cenu smeštaja:
– kupatilo
– frižider
-klimu
– TV
– telefon
– fen za kosu
– balkon ili terasu
– wireless

NOVO – proširenje kapaciteta luksuznim apartmanima i to:
Philoxenia Spa Hotel sa 3 VIP SUIT APT sa još jednim PENTHOUSE – APT (svi imaju pogled na Svetu Goru i more). Kao i dva lifta (jedan u glavnoj zgradi kraj recepcije i drugi u bloku sa dvo i tro-krevetnim sobama kraj bazena).

Radi poboljšanja kvaliteta usluga hotel je dobio novu kuhinju i trpezariju po najsavremenijim standardima. Gostima je na raspolaganju 24 h recepcija, sef na recepciji, restoran, bar i pool-bar, otvoreni bazen sa đakuzijem i ležaljkama, internet i Spa centar sa teretanom, animator za decu i mini igralište. Sobe su sa pogledom na bazen ili ulicu. Čišćenje soba i apartmana se obavlja svaki dan, a peškiri i posteljina se menjaju svaki treći dan.

Gostima je na raspolaganju restoran, bar i pool-bar, otvoreni bazen i đakuzi sa ležaljkama, internet i Spa centar. Sobe su sa pogledom na bazen ili ulicu. Čišćenje soba i apartmana se obavlja svaki dan, a peškiri i posteljina
se menjaju svaki treći dan.

PHILOXENIA SPA HOTEL 4*-PEFKOHORI LETO 2020.

– za dete do 3 godine:GRATIS smeštaj i hrana u zajedničkom ležaju
– 2 odraslih i 1 dete (od 3 do 7 godina) u 1/2 sobi:
dve pune cene + 10 eura dnevno polupansion- 2 odraslih i 1 dete (od 0 do 12 godina) u 1/3 sobi:
dve pune cene + 50% od cene za dete (2,5x)- 3 odrasle osobe u 1/3 sobi: dve pune cene + 70% od cene za treću odraslu osobu (2,7x)- Specijalna ponuda za porodice:
2 odraslih i 2 dece (od 0 do 12 godina) u 1/3+1 sobi:
dve pune cene + 70% od cene za jedno dete i 50% za drugo dete (3,2x)- 2 odraslih i 2 dece (od 0 do 12 godina) u 1/4 suitu:
dve pune cene + 80% od cene za prvo dete i 60% za drugo dete (3,4x)- 3 odraslih i 1 dete (od 0 do 12 godina) u 1/4 suitu: tri pune cene + 50% za dete (3,5x)- 4 odrasle osobe u 1/4 suitu: tri pune cene i 70% za četvrtu osobu (3,7x)SPECIJALNA PONUDA ZA PHILOXENIA SPA CENTAR koja važi pored Philoxenia Spa Hotela i za sve objekte Philoxenia Programa (Philoxenia Village, Philoxenia Plaza, Vila Aleksandra i Vile):- za 1/2 sobu: doplata za korišćenje Spa Centra je 20E (teretana na 1 h/10 dana + 1 hamam ili sauna ili hidromasaža)- za 1/3 sobu i 1/4 suit: doplata za korišćenje Spa Centra je 30E (teretana na 1 h/10 dana + 1 hamam ili sauna ili hidromasaža). Plaćanje na licu mesta, na recepciji hotela.

 

 

SPECIJALNA PONUDA ZA PHILOXENIA SPA CENTAR koja važi pored Philoxenia Spa Hotela i za sve objekte Philoxenia Programa (Philoxenia Village, Philoxenia Plaza, Vila Aleksandra i Vile
Atos):
– za 1/2 sobu: doplata za korišćenje Spa Centra je 20E (teretana na 1 h/10 dana + 1 hamam ili sauna ili hidromasaža)
– za 1/3 sobu i 1/4 suit: doplata za korišćenje Spa Centra je 30E (teretana na 1 h/10 dana + 1 hamam ili sauna ili hidromasaža). Plaćanje na licu mesta, na recepciji hotela.

Hotel PHILOXENIA SPA -PEFKOHORI leto 2017.

 

HOTEL PHILOXENIA SPA 4*
VIP SUIT LUX PENTHOUSE 401

HOTEL PHILOXENIA SPA 4*
VIP SUIT LUX 402

HOTEL PHILOXENIA SPA 4*
VIP SUIT LUX 403

“Philoxenia Spa Hotel” & Villas se nalazi u centru prelepog Pefkohorija, na samo 80m. od centralne gradske plaže, na prvom prstu poluostrva Halkidikija-Kasandri. Sastoji se od dve glavne zgrade i okružen vilama, I to “Philoxenia Plaža” I “Vila Eleni”.

“Philoxenia Spa Hotel” & Villas je idealan objekat za opuštanje i udoban odmor, nudi Vam kompletno dobro organizovano odmaralište sa bazenom I đakuzi dodatkom, uređenim parkom-baštom, igralište za decu, restoran (sa uslugom polupansion ili dorucak – sa bogatim švedskim stolom), tokom letnjih noći uz živu muziku u koktel baru ili chill out muzčke atmosvere u našem baru na bazenu. Organizacija dečije animacije sa klovnovima i mađioničarima. Organizacija karaoke večeri, SPORT TV, kao I ostale stvari koje gostima čine prijatnu zabavu tokom boravka u našim objektima.

“Philokenia Spa” & Villas raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim sobama I četvorokrevetnim lux apartmanima – pogodne za porodice, većina soba imaju prelepe poglede na bazen, planinu ili čak pogled na more.

Sve sobe su opremljene klima uređajima, TV, frižider, Slobodan pristup internet (WF), fen za kosu, terase ili balkone sa zasebnim ulazom.

U slučaju da ste zainteresovani za privatnosti i samo najam, na raspolaganju su vam “Vile”, kao što je Philoxenia Plaža i drugih, gde vam je na raspolaganju pomenuti sadržaj glavne zgrade. Apartmani I studia su opremljeni kompletnom čajnom kuhinjom za sopstvene potrebe. Takođe, imate mogućnost korišćenja I usluge polu pansiona uz doplatu, čiju cenu će te dobiti na recepciji glavne zgrade, po istim uslovima I kvalitetu kao I da ste gost hotela.

Naš “Philokenia Spa Hotel” Spa & Gym centar je idealan za opuštajuće trenutke. Sa vrlo bogatim sadržajem : đakuzi, masaža, hamam, sauna (uz povoljniju ponudu za neki duži termin korišćenja) i teretana profesionalno opremljena TEC spravama (slobodno korišćenje).

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da vaš odmor u Grčkoj bude nezaboravan.

Baby servis – je novina u našem programu usluga. Omogućiće vam da, za vreme vaćeg boravka kod nas, imate bezbedno mesto gde će vaša beba biti adekvatno smeštena i animirana, od strane profesionalnog tima, tokom vaših večernjih izlazaka.

. Godinu nudimo vam naše vrlo povoljne cene, naš najbolji servis i mnogo mnogo “Kalimera”- goodmorning-nasmejanih lica.

“Philoxenia Spa Hotel” ima specifični stil u ukrašavanju, combinaciju tradicionalnih elemenata sa konforom koji zadovoljava luksuznim potrebama modernog posetioca. Sa željom da budete naši gosti …. U svakom slučaju, “Philoxenia” što na Grčkom znači – GOSTOPRIMSTVO, će vam reći sve o nama i potvrditi već pri prvoj poseti.