Hotel Porto Matina 2* – Metamorforzis, Sitonija – leto 2020.

Lokacija:  Hotel Porto Matina se nalazi blizu centra mesta Metamorfozis, na površini od 10 000m2  u predivnom vrtu, pored mora.

Sadržaj: recepcija, zajednički salon/prostorija sa TV-om, ostava za prtljag, tradicionalni restoran, kafić, snek bar, centralni sef, stoni tenis, dečije igralište, upotreba  bežičnog interneta dostupna u zajedničkim prostorijama, bar na plaži sa ležaljkama i suncobranima uz konzumaciju pića, peškiri za plažu uz depozit, animacija u vrtu, terasa za sunčanje, velnes sadržaji, tematske grčke večeri uz živu muziku svakog utorka, besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija), rent a car. Mali kućni ljubimci na upit, bez doplate.

Usluga: polupansion, švedski sto.

Sobe: Prostrane, zvučno izolovane i svaka je sa pogledom na more. Opremljene su francuskim ležajem, minibarom, telefonom, SAT TV i pristupom internetu, kupatilom, klimom, sefom (uz doplatu), krevetac uz doplatu.

Studio: 28m2, pogled more ili vrt, dva standardna ležaja ili francuski ležaj I jedan pomoćni ležaj, max 2-4 osobe.

Apatman: 40m2, dve odvojene prostorije sa pogledom na more ili vrt, max 2-6 osoba.

http://www.portomatina.gr/index_en.php


CENOVNIK


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA