Hotel Rema 3* – Vurvuru, Sitonija – leto 2020.

LOKACIJA: Nalazi se na poluostrvu Sitonija, u mestu Vurvuru, 12 km od mesta Agios Nikolaos, 110 km od aerodroma u Solunu. Udaljen 50m od pescane plaze.

SADRZAJ: Recepcija, ostava za prtljag, restoran, sef na recepciji uz doplatu,  kafic, bazen sa morskom vodom, parking, teretana na otvorenom, WI-FI u opstim delovima hotela besplatno, mini market blizu hotela, decije igraliste, lezaljke i suncobrani kraj bazena su besplatne.

USLUGA : Doručak švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

Polupansion – doručak i večera.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

SOBE : Hotel raspolaze 42 sobe dvokrevetne i trokrevetne.Svaka soba ima: satelitski tv program, mini frižider, tuš, fen za kosu (na upit), balkon ili terasu, Wi-fi moguć u lobiju hotela.

Dvokrevetna  soba (22 m2)- Francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.

Trokrevetna soba  ( 22m2 )- francuski lezaj i standardni lezaj.

Tip dodatnog ležaja – sofa/fotelja/krevet na rasklapanje.

DODATNE USLUGE : Hotel nije prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Dozvoljeni kucni ljubimci.

Website https://www.hotelrema.com/el/


CENOVNIK

 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA