Hotel RG Naxos 4* (ex Hilton Giardini) – Giardini Naxos, Sicilija – leto 2020.

Hotel RG Naxos 4* (ex Hilton Giardini), Giardini Naxos

Položaj hotela: hotel Hilton se nalazi na na sopstvenoj plaži u Đardini Naksosu, na oko 2 km od centra grada.  Od aerodroma u Kataniji udaljen je 59 km. Iz hotela se pruža panoramski pogled na Jonsku obalu i deo Taormine. Autobusi za ovo istorijsko jezgro puno šarma, staju na 100 metara od hotela. Oba restorana, Panarea i Sciara, imaju predivan pogled na more.
Sadržaj hotela: hotel poseduje tropske vrtove, 2 privatne plaže sa suncobranima, ležaljkma i barom, Spa & WellnessCentar (uz doplatu) sa saunom, đakuzijem, parnim kupatilima, fitnes centrom, masažom, drugim tretmanima, zatvoreni bazen za talasoterapiju kao i otvoreni bazen sa pogledom na more i planinu Etnu. Pored toga tu su i bar, snack bar, lift, sef, zvučno izolovane sobe, prodavnice u hotelu,  terasu za sunčanje,  kozmetički salon, fitnes centar, solarijum, suvenirnica, iznajmljivanje automobila. Wi-Fi internet je dostupan na javnom prostoru (uz doplatu).
Sobe: raspolaže sa 290 komfornih soba. Sobe sadrže klima uređaj, mini-bar, sef, telefon, satelitsku LCD TV, radio, radni sto, kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje), uz mogućnost doplate za polupansion.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema italijanskih operatera.


CENOVNIK

USKORO – KONTAKTIRAJTE NAS

HOTELSKE SKRAČENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + do dva pomočna ležaj; BB – bed and breakfast (noćenje sa doručkom: samoposluživanje – izbor više jela); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);

CENA PAKET ARANŽMANA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.


JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA:  

 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • avio – čarter let na relaciji Beograd – Sicilija – Beograd sa obrokom tokom leta.
 • aerodromske takse za odrasle i decu od 2-12 godina u ukupnom iznosu od 43,40 evra ( aerodrom Beograd 21,42 evra , RF taksa 0,98 evra, aerodrom Katanija 21,00 evra). Konačan iznos avio taksi podložan je promeni.
 • doplatu za gorivo – YQ taksu (za odrasle i decu preko 2 g.) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom.
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA:  

 • gradsku komunalnu taksu (boravišna taksa) u Đardini Naksosu – za boravak u hotelima sa 3* – 1€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 1,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji. Deca do 14 godina ne plaćaju taksu.
 • gradsku komunalnu taksu (boravišna taksa) u Letojaniju – za boravak u hotelima sa 3* – 0,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 0,8€. Plaćanje na recepciji. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PROGRAM PUTOVANJA:  
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan:
sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Sicilija prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.


VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku..
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

GALERIJA