Hotel Vannucci 3* – Marina Centro, Rimini – leto 2020.

Hotel VANNUCCI 3* – Marina Centro

Položaj hotela: hotel se nalazi u centralnom delu Riminija koji se zove Marina Centro. Od peščane plaže udaljen je oko 130m.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje spoljašnji bazen, bar, restoran, lift, parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu), fitnes salu, besplatan wi-fi internet u hotelskom lobiju.
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, kupatilo sa fenom za kosu. Deo soba je sa balkonom (moguće je naglasiti ukoliko želite sobu sa balkonom, ali odluku o tome donosi isključivo hotel na licu mesta).
Usluga: noćenje sa doručkom/standard formula – buffet servis (samoposluživanje) ili polupansion/premium formula, doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema italijanskih operatera.


CENOVNIK

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + do dva pomočna ležaj; BB – bed&breakfast (noćenje, doručak) – samoposluživanje HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);

CENA PAKET ARANŽMANA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.


JEDNISTVENA CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA:  

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Rimini – Beograd sa pratiocem grupe
 • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

JEDNISTVENA CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA:  

 • turističku taksu u Riminiju – za boravak u hotelima sa 2* – 0.90€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 3* – 1,3€ po osobi/noći, za boravak u
  hotelima sa 4*- 2,3€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
 • fakultativne programe i izlete.
 • individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža,
  sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele
Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
 2-8.dan: boravak u izabranom terminu (7 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 
9.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Riminija započinje u kasnim popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. U slučaju spajanja sa grupom za Lido di Jesolo, moguć je transfer drugim vozilom (od/do Novente pored auto puta) do Riminija i nazad. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka. 
10.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.


OPŠTE I VAŽNE NAPOMENE

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku..
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz).
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa

GALERIJA