Hotel Martha’s Haus 4* – Gerakini, Sitonia – leto 2020.

Martas Haus je hotel smešten u blizini poznate plaže mesta Gerakini. Okružen je maslinjakom i cvećnjacima. Na oko 80 km nalazi se solunski aerodrom, a na samo 500 m od hotela je mesto Gerakini sa prodavnicama, tavernama, restoranima…

SADRŽAJ : recepcija, bankomat, sef, bazen, bazen za decu, plaža direktno ispred hotela, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), restoran,  à la carte restoran, bar, snek bar, bar na bazenu, tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, dečje igralište, TV sala, wifi internet, parking…

USLUGA:  usluga u hotelu je polupansion (švedski sto, samoposluživanje).


SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, SAT TV, klima uređaj, fen za kosu, radio, telefon i frižider.

Standard studio-oko 30 m². Namenjeni su  za 2-4 osobe, imaju francuski ležaj,  jedan standardni ležaj i pomoćni ležaj. Nisu renovirane , dodatno su opremljene  ketlerom  za kafu i čaj, neki od studija imaju pogled na more.

***Neki studiji imaju kuhinju

***Sef za standard studio se nalazi na recepciji hotela 

Superior studio-oko 30 m².  Renovirani su 2011. god. Sastoje se od dve prostorije (nisu odvojene vratima), sofa i  francuski ležaj u spavaćoj sobi. Namenjeni za 2-4 osobe.

***Mini bar uz doplatu

Family apartman-oko 40 m².  Prostrani, imaju 2 sobe, u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva kreveta i sofa. Nalaze se u prizemlju, sa pogledom na vrt. Idealni za porodice, namenjeni za 2-5 osoba.

 ***Mini bar uz doplatu

Website: http://marthashaus.info

Google maps:

Latitude: 40.272740

Longitude: 23.435242


CENOVNIK

 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA