IGALO – Hotel Novi

Igalo leto, IGALO – Hotel Novi

IGALO

Nekada predgrađe Herceg Novog a danas veoma privlačan gradić i savremeni turistički i medicinsko-zdravstveni centar , koji gostima pruža sve uslove za odmor , rekreaciju i lečenje . U Igalu se uspešno leče razne bolesti uz pomoć najsavremenijih metoda i lekovitog blata. Duž šetališta Pet danica koje povezuje Igalo i Herceg Novi , nalaze se razni sadržaji koji gostima omogućavaju sadržajan, prijatan i opuštajući odmor.

IGALO – Hotel Novi  -Lokacija: hotel Novi u Igalu, nalazi se u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo ( istitut Simo Milošević). More i peščana plaža sa lekovitim blatom udaljeni su 150 metara od hotela ; Smeštaj: svetle i prostrane sobe opremljene su TV-om sa satelitskim programima, klimom, kupatilom, terasom sa garniturom za sedenje, mini barom.

IGALO – Hotel Novi  -Hotelski sadržaji: restoran s terasom, besplatan Wi-Fi je dostupan u svim javnim prostorima, room service. Hotel nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama. Hotel Novi je odlično mesto za organizovanje treninga sportskih ekipa jer se nalazi u blizini brojnih sportskih sadržaja: fudbalsko igralište, sportska dvorana, zatvoreni i otvoreni plivački i vaterpolo bazeni, blizina 7 km dugog šetališta uz more, te peščane plaže za treninge izdržljivosti i snage. Za goste hotela obezbedjen je parking prostor.

01

Doplate →boravišna taksa i osiguranje – 1,30 eur po osobi i danu, deca od 2 do 12 godina 0,50 eur, deca od 12 do 18 godina 1,00 eur po osobi i danu  jednokrevetna soba 60%. Popusti → deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj)  dete od 2 do 12 godina na posebnom ležaju 30%  dete od 2 do 12 godina na zajedničkom ležaju 50%  dvoje dece od 2 do 12 godina na zajedničkom ležaju po 50%.

PROGRAM PUTOVANJA Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje. Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge. U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje ( vise informacija možete dobiti u agenciji). MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje.