Hotel INFINITY BY YELKEN (Ex.Imbat Hotel ) 5* – Kušadasi LETO 2019

Hotel INFINITY BY YELKEN (Ex.Imbat Hotel ) 5* – Kušadasi LETO 2019

Kusadasi 2019 , Kusadasi 2019 letovanje

KRACI OPIS HOTELA:  hotel sa idealnom pozicijom, jer se nalazi tri kilometra od centra Kušadasija, na najlepšoj plaži Ladies Beach i može se pohvaliti predivnim pogledom na otvoreno more.
Hotelski sadržaj: hotel je na samoj je obali, ima otvoreni bazen, restoran, nekoliko barova, besplatan parking, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo, sobe za masažu, diskoteku, bilijar, stoni tenis, besplatno izajmljivanje peškira za plažu uz depozit,Wi Fi internet u lobiju i javnim delovima hotela.
Sobe: svaka soba ima telefon, klima uredjaj (centralni – pušta se u rad nekoliko puta u toku dana, prema pravilima hotela), minibar (besplatno se dopunjava vodom svaki dan), sef (besplatno), fen, balkon.
Diplate: suncobrani i ležaljke na plaži,uvozna pića,kokteli,posebna domaća vina,turska kafa,masaža,upotreba telefona,vodeni sportovi,teniski teren i osvetljenje teniskog terena.
Usluge: ultra all inclusive – sve uključeno (doručak, ručak, večera – buffet servis – samposluživanje).
Sadržaj usluge sve uključeno (ultra all inclusive) možete preuzeti ovde.
www.imbat.com.tr

CENOVNIK Hotel INFINITY BY YELKEN (Ex.Imbat Hotel ) 5* – Kušadasi LETOVNJE 2019

CENA ARANŽMANA PO OSOBI
+ CENA HOTELSKOG SMEŠTAJA U TABELI U EUR + PREVOZ AUTOBUSOM
HOTELSKI POPUST: Odobravamo 20% popusta za rezervacije do 31.01.2019.
5% dodatnog agencijskog popusta na prevoz i smeštaj za rezervacije do 31. januara (popust ne važi za prve dve i poslednje dve smene).
DOPLATA ZA SOPSTEVNI PREVOZ I PREVOZ AUTOBUSOM
AUTOBUSOM – 85 eur – odrasli     60 eur – deca od 0-12g.
SOPSTVENI PREVOZ – 1.500 rsd     (ne plaćaju deca od 0-7g.)

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomočni ležaj; family soba – porodična veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna kreveta ili dva kreveta na sprat; BB– bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);AI– All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu).UAI– Ultra All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu).

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio) BEOGRAD • KUŠADASI • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan:polazak autobusa u 07:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: : boravak u izabranom terminu (10 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Kušadasija započinje u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om.13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd sa pratiocem grupe
 • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
 • troškove prevoza trajektom preko Dardanela (Čanakale)
 • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
 • mogućnost rezervisanja sedišta u prvih pet redova u viskopodnom autobusu ili na donjoj platformi u „double deckeru“ (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta). Doplata je 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu.
 • fakultativne programe i izlete.
 • individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
  • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
  • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovan

  http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/turska/kusadasi/

 GALERIJA SLIKA Hotel INFINITY BY YELKEN (Ex.Imbat Hotel ) 5* – Kušadasi  2019