Vila SOFOKLES Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2020

Vila SOFOKLES Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2020

Opis i lokacija vile SOFOKLES : Nalaze se uz hotel “Mikes”, na oko 4 minuta hoda od plaže. Gosti mogu koristiti sadržaje hotela.

Smeštaj: Studiji su novi (završeni pred kraj sezone 2010). Svaki studio  ima kupatilo i sobu sa kuhinjskim delom, TV, klimu.

Klima je uključena u cenu smeštaja.

Nea Kalikratia je turističko mesto udaljeno 35 km od Soluna.Nekada malo ribarsko selo ( postoji od 1922), sada sve više prerasta u mesto sa bogatom turističkom ponudom. Nea Kallikratia ima lepu, široku peščanu plažu, odličnu ponudu u svojim supermarketima (Lidl, Masutis, Marinopoulos…), mnogo taverni, restorana, pizzeria, kafica…Godine 2010 u Nea Kalikratiji je otvorena i nova ambulanta. Velika ponuda hotela i apartmana kao i podatak da je od aerodroma i Waterlanda ( Solunskog vodenog parka) Nea Kalikratia udaljena oko 30 km garantuje turistima koji odluče da leto 2018 provedu u Nea Kalikratiji odličnu zabavu i kvalitetan odmor.

NEA KALIKRATIA GOOGLE MAPS

CENOVNIK Vila SOFOKLES Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2020

Studio SOFOKLES Nea Kalikratia 

CENE SU PO APARTMANU za 10 noci-11 dana

Legenda: Najam (NA) – boravak u studijima ili apartmanima 10 noći/ 11 dana; studio (st) je smeštajna jedinica koja se sastoji od sobe i kuhinje – jedna prostorija, TWC i terase; studio sa galerijom  (sga) – studio u 2 nivoa (prvi nivo – soba+kuhinjski deo – jedna prostorija, TWC, terasa, a drugi nivo – do kog vodi stepenište i na kom se nalazi jedan dupli ležaj – francuski); apartman(app) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz sobe i kuhinje – 2 posebne prostorije, TWC i terase; duplex (dpx) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz dve sobe, kuhinje, TWC i terase.

CENA U TABELI OBUHVATA:-Studio SOFOKLES – Nea Kalikratia   LETO 2020

  • Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći),
  • Troškove organizacije putovanja,
  • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.
CENA U TABELI NE OBUHVATA:-Studio SOFOKLES – Nea Kalikratia   LETO 2019

  • Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase  (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad – Halkidiki – Novi Sad,
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom od 30.000 eur, po uslovima Wiener Städtische osiguranja – obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Wiener Städtische osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. U saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, Organizator putovanja obezbeđuje grupnu polisu putnog zdravstvenog osiguranja za sve putnike koji koriste organizovani prevoz i nalaze se na grupnoj polisi, kao i pojedinačne polise za one putnike koji putuju sopstvenim prevozom. Cena osiguranja iznosi: 1 eur dnevno za lica starija od 18 godina za 11 dana,  0,5 eur za lica do 18 godina starosti za 11 dana, 2 eur dnevno za lica starija od 70 godina za 11 dana – plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po kursu koji određuje Wiener Stadtische osiguranje. U slučaju promene uslova i cena na tržištu osiguranja, Osiguranje zadržava pravo korekcije cena putničkog zdravstvenog osiguranja.
  • Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

USLOVI PLAĆANJA: Cene su date u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja, na sledeće načine:

Uplata do polaska – 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu  preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Uplata u ratama čekovima građana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2020. – za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana.

GALERIJA SLIKA Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2020

Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2019 , Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2019 , Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2019, Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2019 , Nea Kalikratia Halkidiki LETO 2019 ,

Nea Kalikratia  Kasandra  Halkidiki  Grčka 2019