Vila Ioannis, Nea Vrasna leto 2016

Vila Ioannis Nea Vrasna leto

Vila Loannis-NEA VRASNA se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, pored vila GIORGOS 1 i 2, udaljena od plaže dva minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže trokrevetnim studiima i četvorokrevetnim apartmanima. U svakom studiu/apartmanu se nalazi besplatna konekcija na internet, TV prijemnik i klima uređaj.

Nea Vrasna leto 2016 – je malo turističko mesto udaljeno oko 80km od Soluna, 6 km  od Stavrosa i 500m od Asprovalte. Grčka predusretljivost, uredne vile, noviji apartmani, dobra snabdevenost, gostoprimstvo i široka peščana plaža, samo su neki od razloga zbog kojih je mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje. Nea Vrasna ima plažu dugašku više od 7km, a široku oko 100m, tako da na plaži nema gužve, što je čini idealnom za porodično letovanje. Nea Vrasna je više puta do sada je nagradjivana plavom zastavicom Evropske unije. Vrasna njeno more i peščana plaža navode brojne turiste da ovde provedu svoje letovanje. Nea Vrasna je najmirnije mesto zaliva Strimonikos i kao takvo privlaci brojne porodice željne odmora

NEA VRASNA leto

Nea Vrasna leto

Vila Loannis, Cenovnik

Nea Vrasna je malo turističko mesto udaljeno oko 80km od Soluna, 6 km  od Stavrosa i 500m od Asprovalte. Grčka predusretljivost, uredne vile, noviji apartmani, dobra snabdevenost, gostoprimstvo i široka peščana plaža, samo su neki od razloga zbog kojih je mnogim turistima, već godinama jedina destinacija za letovanje. Nea Vrasna ima plažu dugašku više od 7km, a široku oko 100m, tako da na plaži nema gužve, što je čini idealnom za porodično letovanje. Nea Vrasna je više puta do sada je nagradjivana plavom zastavicom Evropske unije. Vrasna njeno more i peščana plaža navode brojne turiste da ovde provedu svoje letovanje. Nea Vrasna je najmirnije mesto zaliva Strimonikos i kao takvo privlaci brojne porodice željne odmora.

Nea Vrasna leto 2016 – GALERIJA

Nea Vrasna leto 2016, Nea Vrasna leto 2016, Nea Vrasna leto 2016,