Nei Pori LETOVANJE Vila Platon

 Nei Pori LETOVANJE Vila Platon

Vila Platon Nei Pori u centru!!!

Hotel-apartman Platon se nalazi na 120m od plaže, odnosno na 30m od crkve u centru Nei Porija. Objekat ima visoko prizemlje, i I sprat koji će biti zajedno sa fasadom renovirani za sledeću sezonu, dok se naši smeštajni kapaciteti nalaze na II  (zadnjem) spratu. Opremljeni su singl i/ili francuskim ležajima, kuhinjom, kupatilom, terasom sa pogledom na ulični ili dvorišni deo, TV,  besplatnim Wi-Fi internetom i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Čišćenje studija i zajedničkih prostorija je svakodnevno, a promena peškira i posteljine se obavlja na 5 dana. U planu je da gostima na raspolaganju bude i vešernica za besplatno pranje i peglanje veša.

U prizemlju objekta nalazi se restoran, poznat po izuzetno kvalitetnoj hrani, zatim prostor za odlaganje stvari prvog i poslednjeg dana boravka kao i toaleti. Hotel – apartman nema parking prostor, ali je moguće parkiranje ispred objekta. U neposrednoj blizini su brojni marketi, mesara, pekara tako da možemo reći da Platon ima idealnu lokaciju, nadomak svega što je potrebno za ugodan i opušten odmor.

GPS KOORDINATE: N 39° 58′ 32.0000000016″ E 22° 39′ 6.0000000012001″

Nekada malo ribarsko mesto Nei Pori je danas novoizgrađena i modernizovana destinacija koja nudi idealnu kombinaciju između tradicije i sadašnjosti, između mitova i stvarnosti. Egzotična mediteranska vegetacija, fascinantan pogled na planinu čiji vrh je obavijen gustim oblacima, kristalno čisto more, sve ovo čini Nei Pori mestom kao iz bajke. Zato i ne čudu što se turisti rado vraćaju jer uvek im preostane nešto novo, nešto neistraženo što je dovoljno inspirativno da ih natera da ponovo posete Nei Pori.

KOMPLETNU PONUDU APARTMANA U NEI PORIJU MOZETE POGLEDATI NA http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/platamon-i-nei-pori/apartmani-platamon-i-nei-pori/

VILA PLATON  NEI PORI LETO

POPUSTI – FIRST MINUTE NEI PORI LETOVANJE:

FIRST MINUTE POPUSTI:

 20%  popusta za uplate u celosti – važi do 31.12.2019. za sve smene 

   10% popusta za rane rezervacije  važi do 29.02.2020. za sve smene 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan – Dolazak u Nei Pori u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu.

2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Nei Poriju.

12. dan – Napuštanje studija u 9:00h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 14:00h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).

13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

 

VILA PLATON  NEI PORI LETO  – GALERIJA SLIKA

VILA PLATON  NEI PORI LETOVANJE 2018 , VILA PLATON  NEI PORI LETOVANJE 2018 , 

Vila Platon Nei Pori 2020 , letovanje Nei Pori ponuda agencije …. , Nei Pori vele u centru na plazi , Nei Pori apartmani, aranžmani za letovanje Grčka, Grčka leto 2020 iz Kraljeva, Nei Pori polazak iz Kraljeva , Feniks tours Kraljevo

VILA PLATON  NEI PORI LETOVANJE 2020 ,