Vila Marmaras Neos Marmaras Sitonija LETOVANJE 2020 – POVOLJNO!!!

Vila Marmaras Neos Marmaras Sitonija LETOVANJE 2020

Vila Marmaras leto 2020 popust – 10 i 15 noci

Vila Marmaras nalazi se na svega 20 m od male plaže, dok je od Paradiso plaže udaljena oko 450 m (10-15 minuta laganog hoda).

Sitonija letovanje 2018 vila Maramaras – Do centra Neos Marmarasa udaljena je oko 350 m, a od gradske plaže 20-ak minuta laganog hoda. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, koje se nalaze na spratu kuće i imaju ili direktni ili bočni pogled na more. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu,  garderober, TV, kupatilo, prostrane terase. Gostima vile na raspolaganju su i bar, Wi-Fi (slabog protoka), kao i recepcija i toaleti za poslednji dan boravka. Zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana, dok je čišćenje na dan smene. Na 200 m od vile nalazi se stanica odakle nekoliko puta u toku dana prolazi turistički vozić koji saobraća do centra mesta i do glavne gradske plaže. Cena karte  u jednom pravcu je oko 2 eur po osobi. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini objekta.

Ukoliko želite da uživate u prelepom zalasku sunca, onda je vila Marmaras pravo mesto za vas.

POPUSTI – FIRST MINUTE: SITONIJA  LETOVANJE 2020.

Popust – FIRST MINUTE: 
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 15%. Akcija traje od 01. oktobra do 01. februara
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 10%. Akcija traje od 01. februara do 01. marta
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 5%. Akcija traje od 01. marta do 01. maja

Sitonija MARMARAS – Aranžman na 10 noćenja

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smestaj i prevoz)po osobi
– Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Sitonija MARMARAS   –Aranžman na 15 noćenja

 

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (smestaj i prevoz)po osobi
– Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele.

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/2+1 PStd – Dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem u prizemlju; 1/3 Std – Trokrevetni studio;  Free-besplatna upotreba klime.

Sezona, uslovi za decu do 10 godina:
– jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.
Vansezona (smene sa zvezicom), uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN: SASTANAK PUTNIKA NA MESTU POLASKA. NOĆNA VOŽNJA SA KRAĆIM USPUTNIM ODMORIMA.
2. DAN – 11. DAN: NEOS MARMARAS, TORONI, SARTI – DOLAZAK, SMEŠTAJ, BORAVAK NA BAZI IZABRANE USLUGE, NOĆENJE.
12. DAN: SARTI, TORONI, NEOS MARMARAS- NAPUŠTANJE OBJEKTA U 9H (PO LOKALNOM VREMENU), POLAZAK AUTOBUSA U DOGOVORENO VREME. VOŽNJA SA KRAĆIM USPUTNIM ODMORIMA.
13. DAN: DOLAZAK NA MESTO POLASKA.
KRAJ USLUGA.

U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noći, u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat), međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta generali Osiguranja (cenovnik Delta Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi plaćanja:
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2020 . uz mesečno uvećanje svake rate za 2%. Čekove datumirati isključivo na 1.,5., 10. ili 15. u mesecu.
– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2020. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Placanje se vrsi po prodajnom kursu banka Inteze.

 

Sitonija letovanje CENE AUTOBUSKOG PREVOZA

ODRASLI

DECA DO 10 GOD. *IMAJU SEDIŠTE*

CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU

DOPLATA ZA PREVOZ U SMENAMA SA *

NOVI SAD

75 EURA

65 EURA

55 EURA

15 EURA

BEOGRAD

65 EURA

55 EURA

45 EURA

10 EURA

JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN, POJATE

65 EURA

55 EURA

45 EURA

10 EURA

NIŠ

55 EURA

45 EURA

35 EURA

/

CENE TRANSFERA I AUTOBUSKOG PREVOZA PO PROGRAMU: SITONIJA SA KUĆNOG PRAGA

ŠABAC, LOZNICA, VALJEVO, SUBOTICA, SOMBOR, APATIN, UŽICE, ČAČAK, KRALJEVO, KRAGUJEVAC, VRNJAČKA BANJA, KRUŠEVAC ZRENJANIN, KIKINDA, NEGOTIN, BOR, ZAJEČAR

SITONIJA

85 EURA

75 EURA

65 EURA

20 EURA

POLAZAK GRUPE JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM POČETKA SMENE, IZ TABELE

U SMENAMA SA *, U SLUČAJU SOPSTVENOG PREVOZA, CENA SE UMANJUJE 25 EURA

Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,Sitonija letovanje 2017 ,

 

LETOVANJE 2020 SITONIJA IZ KRALJEVA, LETO 2020 ARANZMANI ZA HALKIDIKI, SITONIJA  2020 , NEOS MARMARAS LETOVANJE , SITONIJA HALKIDIKI jeftino povoljno