Apart Hotel NIKIFOROS 2 – Hanioti LETO

Apart Hotel NIKIFOROS 2 – Hanioti LETO 2018

HANIOTI ARANŽMANI NA 10 NOĆENJA

Apartman Hotel Nikiforos 2 se nalazi u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga. ApartHotel je izgrađen 2011. godine. U sklopu ovog kompleksa se nalazi mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem dimenzija standardnog ležaja i četvorokrevetne apartmane. Na travnatoj površini su smešteni bazen za decu i odrasle i igralište za decu. Svi apartmani i studiji su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 3 eura po danu, SAT TV-om, TWC-om. Preporučuje se porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor u veoma živom mestu.

Apart Hotel NIKIFOROS 2 – Hanioti LETO 2018

KLIKNITE NA  https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/kasandra-apartmani-halkidiki/hanioti/ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA u HANIOTIJU

Apart Hotel NIKIFOROS 2- GPS koordinate ovog objekta su: 40o00’03,49” N i 23o34’21,92” E.

NIKIFOROS 2 HANIOTI

U cenu aranžmana je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge / smeštaj i prevoz ( u slučaju autobuskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa. Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: Klima uređaj se dodatno dopladuje na licu mesta 5 evra dnevno. Međunarodno zdravstveno osiguranje. Fakultativni izleti i individualni troškovi. Boravišne takse se pladaju na licu mesta i iznose 0,5 € dnevno po sobi.

Za sopstveni i autobuski prevoz: Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi. Deca do 4 godine ne pladaju dinarski deo, a deca od 4-10 godina pladaju 990 dinara.

Apart Hotel NIKIFOROS 2- Hanioti LETO 2018 – GALERIJA

Apart Hotel NIKIFOROS 2- Hanioti LETO 2018