OHRID – NOVA GODINA 2020. (POLAZAK IZ KV,KG,ČA,TS,VB,KŠ,NI) – 78€

Ohrid – tako mali grad, a tako puno nudi… netaknuta priroda… riznica kulturnog i istorijskog bogatstva… Ohridska čaršija za savršen shopping… kafići, restorani i klubovi za fantastičan provod…kraljevski tretman turista… Jedna sasvim drugačija novogodišnja priča, jer su nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelepog jezera…


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (30.12.2019.) MESTO POLASKA
Polazak iz Kragujevca, Čačka (transfver) , Kraljeva,Vr.Banje, Kruševca, Niša. Noćna vožnja do Ohrida autoputem preko Skoplja sa kraćim usputnim zadržavanjika radi pasoške i carinske kontrole i odmora.

2.DAN (31.12.2019.) – OHRID  
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim časovima. Smeštaj u vili Nikola. Nakon kraćeg odmora polazak u obilazak grada sa lokalnim vodičem oko 13 časova: spomenik ohridskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu, manufaktura papira, crkva Sv. Sofije, tvrđava cara Samuila iz 10. v., crkva Sv. Bogorodice Perivlepte, Rimski teatar, crkva Sv. Jovan Kaneo iz 13.veka… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Pripreme za novogodisnju noć. Fakultativno doček u diskotekama, restoranima uz večeru piće  i ‚‚živu muziku” ili na trgu pored Ohridskog jezera. Noćenje.

3.DAN (01.01.2020.) – OHRID
Slobodno vreme za obilazak grada, šoping, dnevne žurke. Fakultativno krstarenje jezerom uz muziku i najlepše prizore Ohridskog jezera sa pogledom na lepote Starog grada. Povratak na Ohrid. Slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN (02.01.2020) OHRID – SRBIJA
Slobodno prepodne za individualne aktivnosti ili odlazak do manstira posvećen Sv. Naumu ,učeniku Ćirila i Metodija uz odlazak do manastira sa panoramskim razgledanjem Muzeja na vodi. Manastir se nalazi na južnoj strani na izvorima Crnog Drima. Povratak je planiran oko 13 časova. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Dolazak u Srbiju u kasnim noćnim  časovima.


CENA
78€ (1/2 sobe) (u dinarskoj protivvrednosti)
73€ (1/3 sobe) (u dinarskoj protivvrednosti)
70€ (1/4 sobe) (u dinarskoj protivvrednosti)

BEZ TERITORIJALNE DOPLATE ZA POLAZAK IZ KRAGUJEVCA,ČAČKA,KRALJEVA, VRNJAČKE BANJE, TRSTENIKA, KRUŠEVCA


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, klima, audio/video oprema) navedenim relacijama,
– smeštaj na bazi 2 noćenja u vili Nikola – Ohrid u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama,
– obilaske prema programu,
– troškove organizacije i vođstva puta,
– usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– ulaznice i fakultativne izlete,
– individualne troškove,
– putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5 € (0,6 – 16,99 g), 2 € (71-84g). Suma osiguranja 30.000€,
– boravišnu taksu 2€,
– individualne troškove.


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
– obilazak manastira Sv. Naum – 5€

– krstarenje jezerom – 8€
– svečana večera u hotelu sa večerom uz muzički program i neograničenim pićem – 38€
– diskoteka 10€


USLOVI PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do polaska ili pokrićem čekova do marta 2020. god.
POPUSTI: dete do 2 god. gratis, dete 2-7 godina u pratnji dve odrasle osobe 30 % popust u sopstvenom ležaju ili 50 % popust u zajedničkom ležaju.


LOKACIJA I OPIS SMEŠTAJA: Vila Nikola Ohrid.
Smeštena na 800 metara od Ohridskog jezera, vila Nikola Ohrid raspolaže vrtom. U ponudi ima smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan privatni parking.

Sve sobe  (1/2, 1/3 ,1/4) u vili Nikola Ohrid imaju balkon i TV sa kablovskim kanalima. Kupatila u sobama sadrže tuš, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.
Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena zajednička kuhinja. Pribor za roštilj u vrtu možete besplatno koristiti. Za najmlađe goste obezbeđeno je dečje igralište.
Najbliži supermarket ćete pronaći na 50 metara, a najbliži restoran na 7 minuta hoda od objekta.
Lokalni autobusi staju na 100 metara od vile Nikola Ohrid. Do centra grada stići ćete za 2 minuta vožnje, dok je Aerodrom Ohrid udaljen 7 km. Usluga prevoza se može organizovati na zahtev i uz doplatu.


SATNICA POLASKA:
Polazak iz Kragujevca – 21:00h – parking kod Rode
Polazak iz Kraljeva – 22:00h – sa Keja
– Polazak iz Kruševca – 22:45h – stajalište kod Lazarice
– Polazak iz Niša – 00:15h – stajalište kod Tempa


GALERIJA VILE NIKOLA:

 


PROGRAM MOŽETE PREUZETI OVDE


Kalkulacija rađena na bazi prijavljenih 50 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja 5 dana pred polazak na put.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Feniks Tours putovanja.