Vila JANA – Evia

Evia leto 2015, letovanje ostrvo Evia,        13 DANA – PAKET ARANŽMAN   PREVOZ + SMEŠTAJ +TRAJEKT

Vila Jana Evia se nalazi pored mora, na udaljenosti od svega 30 m, dok je od centra grada i gradske plaže udaljena oko 230 m. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima raspoređenim na prvom i drugom spratu. Studija u svom sastavu imaju opremljenu kuhinju, kupatilo ( TWC ), TV, AC i terasu. Korišćenje kilime je uračunato u cenu najma.

          13 DANA – PAKET ARANŽMAN

  PREVOZ + SMEŠTAJ +TRAJEKT

Evia

LEGENDA :  S – studio; APP – apartman; DUP – duplex; AC *- korišćenje klime uračunato u cenu; AC – korišćenje klime nije  uračunato u cenu.

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi

 CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo usluge prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  poslovne AIK BANKE za efektivu, na dan uplate.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Putovanje Beograd – Evia sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv.  “Buvljak”  na Novom Beogradu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u  dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11.dan: Evia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Evia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h ( u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima ).

Napomena o prevozu  : mogući polasci iz Novog Sada bez naknade.

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak sa Evije pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi ( prevoz + trajekt ), osim za smene 25.05/04.06/14.06 – 12.09.; 22.09.2015., gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš ).

U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 € po osobi,  osim za smene 25.05/04.06/14.06 – 12.09.; 22.09.2015.,., gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Evia – Beograd, prevoz trajektom na relaciji GlifaAgiokampos – Glifa, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.