Pansion Plaža – Čanj – leto 2021.

Pansion Plaža – Čanj – letovanje 2021.

Vila „Plaža“ je objekat udaljen od mora 20 metara,kapaciteta 37 ležaja. Obezbeđen je parking prostor i besplatan Wi-Fi internet(Agencija ne moze garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema operatera).Sobe su dvokrevetne(francuski ležaj) i trokrevetne(francuski+klasičan ležaj) sa sopstvenim kupatilom, klimom,Tv-om i mini kuhinjom.Pored vile nalazi se bungalov sa dve dvokrevetne sobe koje poseduju francuski lezaj,kupatilo,klimu,mini kuhinju i Tv. Ishrana je u renoviranom restoranu „Mreža“ koji se nalazi u neposrednoj blizini ili Hotelu“IN***“


CENOVNIK 2021. PLAŽA ČANJ

VAŽNO!!!

*CENE SU DATE PO OSOBI U EURIMA ZA PP I PA!!!*ZA NOĆENJE PO SOBI!!!

*PA-PUN PANSION (DORUČAK-RUČAK-VEČERA)

*PP (D-V)-POLU PANSION (DORUČAK-VEČERA)

Napomena:

*U koliko se 1/2 soba izdaje kao 1/1 soba doplaćuje se 60% od cene iz tabele

*Ishrana: Doručak-ručak-večera-klasično posluživanje(izbor  više vrste jela).

*Ulazak u sobe prvog dana je od 12h, izlazak iz sobe poslednjeg dana je do 9h.

*Peškiri I posteljina se menjaju na 4-5 dana

*Klima je uračunata u cenu.

*Wi-fi internet – brzinu internet ne garantuje organizator

*Boravišna taksa se plaća na licu mesta po odluci Opštine Bar

*Prevoz nije uračunat u cenu.

*Parking je obezbeđen i besplatan.


Popusti za decu za pansionske usluge:

– deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

– deca od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

– deca od 2-10 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

 


Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2021.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga


NAPOMENE:

– Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
-Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.) Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.


GALERIJA