VILA Giota Amuljani LETOVANJE 2020

VILA Giota Amuljani LETOVANJE 2020

Vilu Giota odlikuje dobra lokacija, mirna ulica, tipski uredjene sobe kao i divan pogled na ostrvo Amuljani.
U vili Gioti dočekaće vas pre svega gostoprimstvo. Svi studiji i apartmani su uređeni u veselim bojama, nijanse plave, crvene, zelene, tirkizne , narandžaste…
Vila se nalazi u centralnom delu mesta a oko 300 metara od marine gde pristaju trajekti u blizini hotela „Sun Rise“.
Glavna pešačka zona je u neposrednoj blizini ove vile koja se u večernjim časovima zatvara i na raspolaganju je gostima za  večernju šetnju kraj obale i marine sa brodićima. A za one najmlađe u blizini je dečiji park sa klackalicama i ljuljaškama, kao i „Luna park“.
Vila Giota raspolaže studijima za dve, tri, četiri osobe kao i apartmanom kapaciteta za četiri osobe i jedno dete do 9, 99 godina.
U studijima vam je na raspolaganju kompletna kuhinja sa frižiderom, TWC (sapun, toalet papir, fen).
Klima uređaj je bez doplate, kao i TV i Wi-Fi. Studiji poseduju peškire.
Struktura studija: francuski ili dva odvojena ležaja u dvokrevetnim, kao i jedan single ležaj dodatno u trokrevetnim studijima.
Četvorokrevetni studio: u svom sastavu ima 4 odvojena ležaja, kao i dva pomoćna leaja na izvlačenje (maksimalni kapacitet 4 odrasle osobe i 2 dece do 9,99 godina).
Apartman u vili Giota poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, frižiderom u kome je i francuski ležaj sa pomoćnim ležjem na izvlačenje u sklopu francuskog ležaja; TWC (sapun, toalet papitr, fen), TV, klima (bez doplate), Wi-Fi (bez doplate), peškiri kao i spavaću sobu sa dva odvojena ležaja.
Svaki studio i apartman odlikuju prostrane terase sa garniturama za sedenje.
Posebno je interesantan četvorokrevetni studio vile Giota koji ima sopstveno dvorište sa roštiljem.
Promena posteljine je na 5 dana.
Wi-Fi Napomena :
Agencija For You Putovanja, kao i organizator putovanja ne može garantovati protok interneta u kućama na Amuljani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.
Ishrana na ostrvu Amuljani:
Uz rezervaciju našeg smeštaja, samo u agenciji, možete dodatno rezervisati za vas i vašu porodicu polupansion u restoranu „Pareaki tou Pineza“ po simboličnoj ceni od 10 eurapo osobi po danu. Cena je ista i za odrasle i za decu bez obzira na uzrast.
Navedena cena obuhvata doručak i večeru u restoranu po pravilima restorana.
Doručak se poslužuje u vremenu od 09:00h – 11:00h lokalno vreme, dok se večera poslužuje od 20:00h do 22:00h.
Uslugu polupansiona možete rezervisati za broj dana za koji vi želite

 

VILA Giota Amuljani LETOVANJE 2020

10% popusta na cene iz cenovnika za rezervacije i uplate u celosti do 30.12.2019.
– Dodatnih 5% popusta za rezervacije i uplate u celosti do 30.12.2019.

 

CENE ZA NAJAM STUDIJA / APARTMANA ZA 10 NOĆENjA U €UR

Legenda: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji iz jedne sobe u kojoj ništa osim toaleta nije fizički odvojeno, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i na internet stranici agencije. Apartman je smeštajna jedinica u kojoj je jedna ili više spavaćih soba odvojeno fizički od dnevnog boravka i toaleta, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i internet stranici agencije. Double room – dvokrevetna soba. Oznake standard i superior određuju kvalitet i opremljenost smeštajne jedinice. BK – smeštajna jedinica bez kuhinje. SK – smeštajna jedinica sa kuhinjom. Ukoliko u cenovniku nema oznaka BK i SK to označava da u svim studijima i apartmanima te kuće ima kuhinje. BB – usluga noćenje sa doručkom.

Napomena: U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki sandard za normalan ležaj je 185-200 cm sa 75-90cm, dok je za francuski ležaj standard 185-200cm sa 120-155cm.

Osiguranje:
Turistička agencija  preporučuje polisu zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja po uslovima Wiener Stadische osiguranja

PLAĆANjE:
– Devizni deo iz tabele plaća se po srednjem kursu NBS
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja
– Agencija je omogućila plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2020. godine. Uvećanje za odloženo plaćanje iznosi 1,5% na mesečnom nivou na ugovorom utvrđen iznos koji se plaća odloženo. Obavezna minimalna uplata od 40% prilikom rezervacije.
– Mogućnost plaćanja na rate putem kredita banaka
– OBAVEZNO JE PLAĆANjE, DEPONOVANjE ČEKOVA, DOSTAVLjANjE OVERENOG UGOVORA O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI 30 DANA PRE POLASKA PUTNIKA
– Cene su izražene u eurima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja.

VILA Giota Amuljani LETO 2019 – GALERIJA SLIKA

AUTOBUSKI PREVOZ


Važne napomene:
– Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli
– Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča
– U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska
– Agencijal ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu
– Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
– Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku
– Autobus prevozi putnike do luke Tripiti
– U cenu karte uračunati su troškovi trajekta u odlasku i povratku
– U cenu karte uračunat je prevoz od luke na Amuljaniju do rezervisanog smeštaj