Vila Ivanović Lux – Bečići – leto 2022.

Vila Ivanovic – Bečići leto 2022.

Vila „Ivanovic “Becici  se nalazi na idealnoj lokaciji u Bečićima preko puta Hotela Splendi iznad vile Hrast u kojoj je ishrana. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija i apartmane  opremljenesa kuhinjom ,terasom ,  sopstvenim kupatilom,  klimom, tv-om i  frižiderom.  Dolazak do plaže koja je udaljena oko 150 m je sasvim bezbedan, jer se dolazi posebnim prolazom gde nema saobraćaja (nadvožnjak).

Bečići su mirno mesto udaljeno svega 3 km od Budve, povezano sa Starim gradom u Budvi slikovitim šetalištem uz samu obalu. Divna plaža i razvijena infrastruktura, odlični hoteli, čine ga idealnim mestom za aktivan i miran odmor. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duž plaže. Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. U ponudi ima veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale.

     Vila „Ivanovic “Becici  se nalazi na idealnoj lokaciji u Bečićima preko puta Hotela Splendi iznad vile Hrast u kojoj je ishrana. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija i apartmane  opremljenesa kuhinjom ,terasom ,  sopstvenim kupatilom,  klimom, tv-om i  frižiderom.  Dolazak do plaže koja je udaljena oko 150 m je sasvim bezbedan, jer se dolazi posebnim prolazom gde nema saobraćaja (nadvožnjak).


CENOVNIK CRNA GORA 2022.

VILA „IVANOVIC“ BEČIĆI – LETO 2022.


Popusti za decu za pansionske usluge:

Popusti za decu za pansionske usluge:

-deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

-deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

-deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

-dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene


Napomena / Za studia  u prizemlju cena se umanjuje 10 e iz cenovnika.

Doručak: švedski sto;ručak-večera: Izbor tri vrste jela (anketa)U VILI Hrast

Dorucak od 7:30h do 9:30h;ručak od 12:30h do 14:00h;večera od 19:00h do 21:00h

PP: doručak-večera ;


Napomena:

– Apartmani I studija se izdaju samo na bazi polu pansionske usluge

– Ukoliko se 1/2 soba izdaje kao 1/1 soba ili 1/3 soba kao 1/2 soba doplaćuje se 40% od cene iz tabele

– Ulazak u sobe je od 14h, a izlazak poslednjeg dana do 9h

– Peškiri I posteljina se menjaju na 4-5 dana

– Klima I terasa  je uračunata u cenu

– Wi-fi internet – brzinu internet ne garantuje organizator

– Boravišna taksa se plaća na licu mesta po odluci Opštine Budva

– Prevoz nije uračunat u cenu,agencija moze obezbediti prevoz

– Parking je obezbeđen i plaća se vlasniku 1e dnevno po vozilu na licu mesta


Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja:
-gotovinski;
-30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska;
-na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2022.god. bez uvecanja


NAPOMENE
– Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.
– Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrđuje da mu je uručen program putovanja, opšti uslovi putovanja i potvrda o garanciji putovanja organizatora putovanja pod rednim brojem potvrde o putovanju organizatora, dok je datum izdavanja garancije datum zaključenja ugovora o putovanju i važi za sve putnike navedene u ugovoru o putovanju. Potpisivanjem potvrde garancije putovanja putnik u celosti prihvata posebne uslove Dunav osiguranja. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaćeni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Potvrda garancije putovanja je sastavni deo Ugovora o putovanju NAPOMENA ZA PUTNIKA: Zakona o zaštiti potrošača (Član 109.stav1.)
– Potrošač je dužan da organizatora,lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator ili posrednik uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći,u pisanoj formi,na papiru ili na drugi odgovarajući način,obavesti o nedostacima izvršenih usluga,najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.


GALERIJA

SLIKE STUDIA U PRIZEMLJU