KUĆA IRINI NEA KALIKRATIA LETO 2020

VILA IRINI NEA KALIKRATIA LETO 2020

Kuća Irini  udaljena je  120 metara od plaze i nalazi se centru Nea Kalikratjie,. Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim studijom i četvorokrevetnim apartmanom. Struktura studija: soba raspolaže francuskim ležajem i kuhinjskim delom. Struktura apartmana: apartman raspolaže spavaćom sobom sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi francuskim ležaj, a koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svaka prostorija ima zaseban ulaz, TV sa grčkim kanalima. Između prostorija nema vrata. Smeštajne jedinice su klimatizovane. Smeštajni objekat ima internet wireless i obezbeđeno parking mesto. Napomena: Upotreba klime je uključena u cenu najma

Video kuće Irini pogledajte na linku https://www.youtube.com/watch?v=NHS1sBztS_4&t=88s

KRACI OPIS MESTA :

Nea Kalikratia je udaljena  35 km od Soluna.  Nea Kallikratia ima lepu, široku peščanu plažu, odličnu ponudu u svojim supermarketima (Lidl, Masutis, Marinopoulos…), mnogo taverni, restorana, pizzeria, kafica…Godine 2010 u Nea Kalikratiji je otvorena i nova ambulanta. Velika ponuda hotela i apartmana kao i podatak da je od aerodroma i Waterlanda ( Solunskog vodenog parka) Nea Kalikratia udaljena oko 30 km garantuje turistima koji odluče da leto 2017 provedu u Nea Kalikratiji odličnu zabavu i kvalitetan odmor.

NEA KALIKRATIA GOOGLE MAPS

Vise o ponudi u Nea Kalikratiji mozete pogledati na stranici :https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/kasandra-apartmani-halkidiki/nea-kalikratia/

KOORDINATE:
N 40°18’40.44″
E 23°03’49.54″

CENOVNIK VILA IRINI NEA KALIKRATIA LETO 2020

 

USLOVI PLAĆANJA: Cene su date u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po SREDNJEM KURSU NBS

Uplata do polaska – 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu  preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Uplata u ratama čekovima građana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2019. – za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana.

VILA IRINI NEA KALIKRATIA LETO 2020 – GALERIJA SLIKA