VILA KOPAONIK 4*- u centru Kopaonika zima 2017 /2018.

VILA KOPAONIK – u centru Kopaonika zima 2017 /2018

Vila Kopaonik **** VILA KOPAONIK 4* Lokacija: Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana I Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošdu omogudava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom

Vila Kopaonik**** je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica kreće se od garaže do potkrovlja.

Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.

Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatnan WI-FI internet za goste objekta.

Vila Kopaonik**** poseduje skijašnicu – prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku.

OPIS SMEŠTAJA: VILA KOPAONIK 4* Lokacija: Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana I Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošdu omogudava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Studio/apartman: veličine od 28 do 75m2, svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu (mini) kuhinju sa posuđem i priborom za jelo, terasu, kablovsku TV i bežični internet 0+1 studio – trosed na rasklapanje 1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje 2+1 studio (28m2) – trosed i 2 fotelje na rasklapanje VIP 1 app (max 8 osoba) – 1 spavaća soba (francuski krevet i fotelja na rasklapanje), 2 kupatila i dnevni boravak (3 dupla kreveta na rasklapanje) VIP apartman – (max 5 osoba) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak Hotelski sadržaj: Skijašnica, ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta

Vila Kopaonik cene - Feniks tours

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO: – Najam studija/apartmana

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: – Boravišna taksa odrasli 100 din. deca 7-15 god. 50 din. dnevno po osobi, deca 2-7 god ne plaćaju (plaća se na recepciji) – Osiguranje odrasli 70 din. dnevno po osobi, deca do 2 god. god ne pladaju (plaća se na recepciji) OPIS SMEŠTAJA:

VILA KOPAONIK 4* Lokacija: Savremeno projektovani objekat koji se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini JAT apartmana I Vila Nikola. Savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošdu omogudava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Studio/apartman: veličine od 28 do 75m2, svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljenu (mini) kuhinju sa posuđem i priborom za jelo, terasu, kablovsku TV i bežični internet 0+1 studio – trosed na rasklapanje 1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje 2+1 studio (28m2) – trosed i 2 fotelje na rasklapanje VIP 1 app (max 8 osoba) – 1 spavaća soba (francuski krevet i fotelja na rasklapanje), 2 kupatila i dnevni boravak (3 dupla kreveta na rasklapanje) VIP apartman – (max 5 osoba) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak Hotelski sadržaj: Skijašnica, ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta

PREVOZ: Minibus prevoz sa kućne adrese (subotom i nedeljom), polasci iz Beograda oko 08:00h, povratak sa Kopaonika oko 14:00h – povratna karta € / deca do 10 god. – € – karta u jednom pravcu € / deca do 10 god. – € Autobuski prevoz vozilima turističke klase sa minimum 15 sedišta Polazak iz Novog Sada 06:15h kod Lokomotive, povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom) – povratna karta € / deca do 10 god. – € – jedan pravac € / deca do 10 god. – € Polazak iz Beograda 08:00h sa parkinga preko puta Buvljaka (Blok 42), povratak sa Kopaonika u 14:00h (subotom i nedeljom) – povratna karta € / deca do 10 god. – € – jedan pravac € / deca do 10 god. – €

NAPOMENA: Cene su izražene u Eur. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). 4

. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.