Vila Lazar Vrnjačka Banja – bazeni Vrnjačke Terme – promo cena

VILA LAZAR – VRNJAČKA BANJA – 

Neka Vase idealno mesto za odbor bude vila Lazar –oaza mira u centru Vrnjacke Banje

Vila Lazar nudi ugodan boravak u najlepšem i najmirnijem delu Vrnjačke Banje, u prijatnom ambijentu, od opštine udaljem 50 m,  od centra 300m .  Kapacitet vile i lokacija omogućavaju idealne uslove za odmor i rekreaciju, uz diskretno gostoprimstvo, porodični ambijent, domaću kuhinju…Poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa bračnim ležajem, duplex sobe, standard i delux sobe i apartmane. Svaka soba poseduje tv, klima, sopstveno kupatilo, terasu, wi-fi. U sklopu vile nalazi se recepcija, caffe bar, restoran ( kapacitet restorana 120 mesta), privatan besplatan parking), veliko prostrano dvoriste sa letnjikovcom.

Hotel – Vila Lazar sa vrha ulice Banović Strahinje već punih 80 godina motri na Vrnjačku Banju, i prateći njen razvoj, proširuje i osavremenjuje svoje hotelsko ugostiteljske usluge, ljubomorno čuvajući svakog gosta kao posebnog prijatelja.

Za nase goste U CENI JE URAČUNATO:  Neograničeno korišćenje Termalnih bazena  Aqua zone  ( 5 bazena sa termomineralnom vodom temperature između 32 -36 °C); korišćenje bazena otvorenih i zatrvorenih sa termalnom vodom,nalaze se na 100 m od  vile Lazar.

TERMALNI BAZENI Osim što su termalne vode bogate mineralima, one su I bakteriološki čiste I pogodne za iritiranu, bolesnu kožu. Umiruju upaljenu I iritiranu kožu kod alergija, opekotina od Sunca. Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine.

Postoje tople termalne vode preko 20 stepeni I hladne termalne vode. Mineralnom vodom se smatra voda koja sadrži više od jednog grama rastvorenih mineral na jedan litar, uglavnom natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, joda, hlora, gvožđai dr.Najtoplije izvore termalne vode ima Vrnjačka Banja, ne samo u Srbiji nego u celojEvropi. U bazenima temperature vode je konstantno od 32℃ do 36℃, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima. Raspolaže sa 5 unutrašnjih bazena (za rekreaciju, plivanje, sa masažerima, toboganima, dečiji), spoljašnjih 3 (toboganski, relaksacioni, plivački)

Intimu i mir koji pruža naš jedinstveni vrt oko same vile negujemo sa posebnom pažnjom, polazeći od sopstvenih želja.

Uspeh naše umešnosti, merimo brojem stalnih posetilaca.

primamo vaučere Ministarstva Republike Srbije

PROMO:

PROMO CENA ZA MESEC MAJ :

NOĆENJE SA DORUČKOM I ULAZNICA ZA TERME : 2200,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 2.500,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM,RUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 2950,00 DINARA

PROMO CENA ZA MESEC JUN:

NOĆENJE SA DORUČKOM I ULAZNICA ZA TERME : 2400,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 2.650,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM,RUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 3.150,00 DINARA

PROMO CENA ZA MESEC JUL – AVGUST:

NOĆENJE SA DORUČKOM I ULAZNICA ZA TERME : 2490,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 2.990,00 DINARA
NOĆENJE SA DORUČKOM,RUČKOM I VEČEROM I ULAZNICA ZA TERME : 3.490,00 DINARA

MOGUĆNOST DOPLATE

 ***RUČAK i VECERA u iznosu od 10000 dinara ukupno

 


PONUDA ZA INDIVIDUALNE GOSTE

PONUDA PENZIONERE I UDRUŽENJA

PONUDA ZA REKREATIVNU NASTAVU

PONUDA ZA ĐAČKE EKSKURZIJE

PONUDA ZA PROLAZNE RUČKOVE


 

GALERIJA SLIKA: VILA LAZAR VRNJAČKA BANJA

TERME BAZENI – 8 bazena sa  termalno-mineralnom vodom temperature od 32℃ do 36℃. ( 3 otvorena sa aqua parkom i 5 zatvorena bazena)