VILA NAFSIKA AMULJANI LETO 2020

GRČKA 2019 AMULJANI – VILA NAFSIKA AMULJANI LETO 2020

 Vila  Nafsika se nalazi na nekih 350 od marine i šetališne zone kao I na 200 m od Sykia Plaže sa tradicionalnom tavernom Janis.
Vila sa tradicijom ,porodica koja se od davne 1978 godine bavi izdavanjem soba i apartmana po Grčkoj, tako da vam preporučujemo ovu vilu gde ćete od domaćina biti dočekani tradicionalnim grčkim gostoprimstvom, i dobiti i više od onoga što očekujete
Vila se nalazi u mirnoj ulici ,50m od marketa Panagora najsnabdeveniji na ostrvu, takođe u u blizini je čuvena pekara Rodolf bakery, takođe ti je i blizu dečiji park sa igralištem  klackalicama ljuljškama i luna parkom .
Za one koje vole da prošetaju po i da uživaju u netaknutnoj prirodi , jedna od najlepših plaža Alikes Beach je na nekih 15 min lagane šetnje.
U sklopu kuće nalazi se veliko dvorište, sa više drvenih klupa i stolova , koje vam obezbeđuju privatnost tokom popdnevnih sati, a tu je i roštilj  da upotpunu druženje uz priprmanje Suvlakija ili drugih specijaliteta sa grčkog menija.
vila Nafsika u svom sastavu poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u kojima se mogu smestiti 2 ili 3 odrasle osobe ili kombinacija 2 odraslih i dvoje dece do 9,99 god, U svakom studiju na raspolaganju je opremljena čajna kuhinja sa frižiderom TWC(sapun,toalet papir,šampon) klima uređaj (bez doplate) wi-fi(bez doplate),peškiri
Struktura:
Francuski ili dva odvojena ležaja i kao jedan singl
U studijima kapaciteta 1/3+1 pored francuskog i jednog singl ležaja postoji još jedan ležaj na izvlačenje u sklopu francuskog koji se tretitra kao pomoćni ležaj za deci i nije predviđen za odrasle osobe, svaki studio poseduje terase sa garniturom za sedenje i druženje , promena posteljine je na 5 dana

Wi-Fi Napomena :
Agencija For You Putovanja, kao i organizator putovanja ne može garantovati protok interneta u kućama na Amuljani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.
Ishrana na ostrvu Amuljani:
Uz rezervaciju našeg smeštaja, samo u agenciji, možete dodatno rezervisati za vas i vašu porodicu polupansion u restoranu „Pareaki tou Pineza“ po simboličnoj ceni od 10 eurapo osobi po danu. Cena je ista i za odrasle i za decu bez obzira na uzrast.
Navedena cena obuhvata doručak i večeru u restoranu po pravilima restorana.
Doručak se poslužuje u vremenu od 09:00h – 11:00h lokalno vreme, dok se večera poslužuje od 20:00h do 22:00h.
Uslugu polupansiona možete rezervisati za broj dana za koji vi želite.

VILA NAFSIKA AMULJANI LETO 2020 – CENOVNIK

Legenda: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji iz jedne sobe u kojoj ništa osim toaleta nije fizički odvojeno, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i na internet stranici agencije. Apartman je smeštajna jedinica u kojoj je jedna ili više spavaćih soba odvojeno fizički od dnevnog boravka i toaleta, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i internet stranici agencije. Double room – dvokrevetna soba. Oznake standard i superior određuju kvalitet i opremljenost smeštajne jedinice. BK – smeštajna jedinica bez kuhinje. SK – smeštajna jedinica sa kuhinjom. Ukoliko u cenovniku nema oznaka BK i SK to označava da u svim studijima i apartmanima te kuće ima kuhinje. BB – usluga noćenje sa doručkom.

Napomena: U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki sandard za normalan ležaj je 185-200 cm sa 75-90cm, dok je za francuski ležaj standard 185-200cm sa 120-155cm.

Osiguranje:
Turistička agencija  preporučuje polisu zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja po uslovima Wiener Stadische osiguranja

PLAĆANjE:
– Devizni deo iz tabele plaća se po srednjem kursu NBS
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja
– Agencija je omogućila plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2020. godine. Uvećanje za odloženo plaćanje iznosi 1,5% na mesečnom nivou na ugovorom utvrđen iznos koji se plaća odloženo. Obavezna minimalna uplata od 40% prilikom rezervacije.
– Mogućnost plaćanja na rate putem kredita banaka
– OBAVEZNO JE PLAĆANjE, DEPONOVANjE ČEKOVA, DOSTAVLjANjE OVERENOG UGOVORA O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI 30 DANA PRE POLASKA PUTNIKA
– Cene su izražene u eurima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja.

GALERIJA SLIKA VILA NAFSIKA AMULJANI LETOVANJE  2020

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ


Važne napomene:
– Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli
– Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča
– U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska
– Agencijal ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu
– Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
– Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku
– Autobus prevozi putnike do luke Tripiti
– U cenu karte uračunati su troškovi trajekta u odlasku i povratku
– U cenu karte uračunat je prevoz od luke na Amuljaniju do rezervisanog smeštaja