Kuća Lofos – KALAMICI LETO 2020

Kuća Lofos – KALAMICI LETO 2020

Kalamici letovanje

Kalamici leto   – Nalazi se na manje od 20m od plaže i idealan je za veća društva. Studiji za četiri osobe se nalaze na visini drugog sprata jer je sama kuća na uzvišenju te visine. Kuhinja je izdvojena (ne vratima) od spavaćeg dela. Svi imaju TV,WIFI i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju dvorište sa roštiljem i parking.

Kalamitsi je malo mirno mesto na Sitoniji, idealno za one koji vole uživanje na prelepoj plaži bez buke i noćnog  života. To je destinacija koju uglavnom posećuju porodice sa malom decom ili parovi. Prednost samog mesta jeste što se Neos Marmaras nalazi na 30-ak minuta vožnje, a  Sarti na  20-ak minuta vožnje kolima. U Kalamitsiju postoje razne prodavnice, marketi, taverne koje ispunjavaju svakodnevne potrebe turista i čine odmor lepšim i prijatnijim. Kalamitsi se nalazi u uvali, tako da je zaštićen od vetrova i talasa.

GPS KOORDINATE: N 39° 59′ 30.0000000012″ E 23° 59′ 26.0000000016″

 

Popusti – FIRST MINUTE: KALAMICI LETOVANJE  2020

Kuća Lofos – KALAMICI LETO 2020

NAJAM STUDIJA/APARTMANA CENE SU ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA NAVEDENI BROJ NOĆI I MAKSIMALAN BROJ OSOBA BEZ OBZIRA NA UZRAST. 

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa

ARANŽMAN OBUHVATA:

 •  Smeštaj na bazi 10 noćenja,
 • usluge predstavnika agencije,
 • organizaciju i vođstvo puta

NE OBUHVATA:

 • prevoz autobusima turističke klase (TV, klima, DVD …) po cenovniku iz tabele,
 •  Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika.
 • Programom ne navedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

PAKET ARANŽMANI SITONIJA  KALAMITSI LETO 2020 SITONIJA:

Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana i izražena je po osobi. Uključuje smeštaj u izabranoj kući u određenom tipu smeštaja i autobuski prevoz. Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 eur-a po osobi.


POPUSTI ZA DECU:

Najam studija/apartmana Cene su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mladje od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu


SOPSTVENI PREVOZ:

Za goste koji koriste sopstveni prevoz ne postoji niti doplata niti dinarski deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane


OPREMA:

Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, orman, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike, šerpa, tiganj, džezva za kafu). Promena posteljine je na pola smene. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami zamenjuju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiru nisu deo standardne opreme studija/apartmana.


SITONIJA PREVOZ:IZ KRALJEVA 


NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
 • Čekovima gradjana
 • Administrativna zabrana
 • Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem KURSU NBS
 • Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama
 • Usled promena na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korekcije cena
 • Mogućnost plaćanja karticama banaka

 

 

 

 

Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO,Vila Paradise –  Kalamici LETO