Vila POLISTIO Polihrono letovanje 2020 – 15 m od plaže

Vila POLISTIO Polihrono letovanje 2020

Polihrono vila Polistio – first minute

Opis i lokacija – Vila Polistio -Nalazi se na samo 15 metara od plaže, odmah iza vile Janis Beach u centralnom delu Polihrona. Dvorište vile u kome se nalazi  parking za goste izlazi na šetalište. Svi apartmani se nalaze na prvom spratu i većina studija i apartmana ima pogled na more. Trokrevetni studio sadrži jedan francuski i jedan standardni ležaj, kompletno opremljenu kuhinju sa velikim frižiderom, TV aparat i klima uređaj te prostranu terasu. Četvorokrevetni apartman poseduje posebnu, vratima odvojenu kuhinju i spavaći deo u kome se nalaze jedan francuski i dva standardna ležaja. Četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni duplex apartmani poseduju po dve odvojene spavaće sobe, potpuno odvojenu kuhiju i prostranu ugaonu terasu.

Svaki studio, apartman i dupleks apartman poseduje TV aparat i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma apartmana. Posteljina se menja na svakih 5 dana..

POLIHRONO – Jedno od omiljenih letovališta Srba, Polihrono (Πολύχρονο), nalazi se između naselja Kriopigi i Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Naselje je udaljeno 95 kilometara od Soluna, odnosno 60 kilometara od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa. Od Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko 1.000 stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu. Gosti iz Srbije ovde će se osećati kao kod kuće, jer osim brojnih turista i lokalno stanovništvo iz godine u godinu sve bolje govori srpskim jezikom.Polihrono posetiocima pruža mešavinu tradicije i modernog.

POLIHRONO GOOGLE MAPS

KOMPLETNU  PONUDU APARTMANA U POLIHRONU ZA LETO 2020 . MOŽETE VIDETI NA HTTP://WWW.FENIKS-TOURS.RS/CATEGORY/LETOVANJE/GRCKA/HALKIDIKI/APARTMANI/POLIHRONO

HALKIDIKI POLIHRONO FIRST MINUTE POPUSTI:

POPUSTI
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. februara
Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. februara do 01. marta

polihrono vila polistilo spiti

 

Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu*

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana i obuhvataju dinarski deo, smeštaj, autobuski prevoz iz Niša.

– Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana i obuhvataju dinarski deo, smeštaj, autobuski prevoz iz Niša.

KOMPLETNU  PONUDU APARTMANA U POLIHRONU ZA LETO 2019. MOŽETE VIDETI NA

https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/kasandra-apartmani-halkidiki/polihrono/

 

USLOVI ZA DECU:
– JEDNO DETE DO 10 GODINA U KREVETU SA RODITELJIMA – BESPLATNO.
– DVA DETETA SE TRETIRAJU KAO JEDNA ODRASLA OSOBA.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma studija / apartmana za 10 noćenja.
– Autobuski prevoz za smene označene zvezdicom (*).

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz za smene u sezoni.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– Fakultativne izlete.
– Ostale nepomenute troškove.

CENOVNIK ZA PREVOZ -VILA RODI POLIHRONO 

Prevoz

NAPOMENE ZA PREVOZ:
– Doplata za autobuski prevoz iz Novog Sada iznosi 15 eur.
– Doplata za autobuski prevoz iz Beograda, Jagodine, Ćuprije, Paraćina i Pojata iznosi 10 eur.
– U smenama sa zvezdicom (*), u slučaju sopstvenog prevoza, cena aranžmana se umanjuje za 25 eur.
– U autobusima je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. Svako dete mora imati svoje sedište (ne sme biti u krilu roditelja ili staratelja). Agencija pravi raspored sedenja u autobusu uzimajući u obzir: (plaćena sedišta ukoliko takva opcija postoji), Vaše napomene, starost putnika (stara lica i porodice s decom), kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje mesto koje mu dodeli agencija. Raspored sedenja je istaknut na autobusu prilikom polaska. Moguć ulazak (i izlazak) putnika u autobus je na benziskim pumpama, motelima i restoranima uz autoput Beograd – Preševo. Takođe je moguć ulazak putnika u gradovima do 20km udaljenosti od autoputa ukoliko ima minimum 10 putnika. U toku puta se prave pauze za odmor čiju dužinu i mesto određuje agencija.

PROGRAM PUTOVANJA:- VILA POLISTI  POLIHRONO 

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – pretposlednji dan: Polihrono – dolazak, smeštaj. Boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

NAPOMENE:Vila POLISTIO  – Polihrono 

– U studije / apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h, a studiji / apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka u 09h. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu.

– Ukoliko se putnici ne budu pridržavali korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

– Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po jedan pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.

– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.

Poslednji dan: Polihrono – napuštanje objekta u 09h. Polazak autobusa u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska u jutarnjim časovima.

KOMPLETNU  PONUDU APARTMANA U POLIHRONU ZA LETO 2018 . MOŽETE VIDETI NA

https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/kasandra-apartmani-halkidiki/polihrono/

VILA POLISTIO POLIHRONO -GALERIJA

Vila POLISTIO – Polihrono GALERIJA