VILA PROKOPIS SARTI LETO 2020 -10 i 15 noci

 VILA PROKOPIS SARTI LETO 2020 – Grcka 15 noci

Vila Prokopis se nalazi u centralnom delu Sartija, u starom, na oko 90 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže lepo uređenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima i dupleks apartmanima. Dupleks apartmani sadrže kuhinju i dve odvojene spavaće sobe od kojih je jedna soba prolazna i vodi do kupatila. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu koja gleda ka ulici, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje, a postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta. Promena posteljine se vrši na 5 dana.

KRACI OPIS MESTA : SARTI se nalazi na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Mesto je smešteno na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

SARTI GOOGLE MAPS

 

SARTI KOMPLETNU PONUDU APARTMANA MOZETE POGLEDATI KLIKOM NA http://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/sitonija-apartmani/sarti

GRCKA / SITONIA / SARTI POPUSTI LETO 2020

POPUSTI
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. februara
Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. februara do 01. marta

sarti vila prokopis

 

Cene u SEZONI su izražene po najmu studija/apartmana (dinarski+devizni deo u €)

*Cene označene zvezdicom * su cene paket aranžmana u VANSEZONI (uračunat dinarski deo, smeštaj i autobuski prevoz iz Niša, bez teritorijalne doplate za prevoz) po osobi.*

Teritorijalna doplata za autobuski prevoz severno od Niša se nalazi u tabeli autobuskog prevoza.

U smenama sa zvezdicom *, u slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ po osobi.

Polazak grupe autobuskim prevozom je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele.

Cene deviznog dela su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 10. dan: Sarti/Kalamici – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

11. dan: Kalamici/Sarti – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12. dan: Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.   

GALERIJA SLIKA VILA PROKOPIS SARTI LETO 2020

VILA PROKOPIS SARTI LETO

                              

                                                                                                   

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA

Odrasli Deca do 10 god.

*imaju sedište*

Uvećanje za prevoz u smenama sa *
Novi Sad 70 eura 60 eura 15 eura
Beograd 65 eura 55 eura 10 eura
Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate 65 eura 55 eura 10 eura
Niš 55 eura 45 eura /
Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: SARTI SA KUĆNOG PRAGA
Šabac, Loznica, Valjevo,

Subotica, Sombor, Apatin,

Užice, Čačak, Kraljevo,

Kragujevac, Vrnjačka Banja,

Kruševac

Zrenjanin, Kikinda,

Negotin, Bor, Zaječar

85 eura 75 eura 20 eura
Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele.

U smenama sa *, u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 25 eura.

U cenu aranžmana je uračunato:

-Vanlinijskiprevozautobusom sa polaskom iz Niša (audio,videoopremljenosti,prosečneudobnosti,bezobuhvaćenihuslugapića,hraneidr.tokomputovanja)naizabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza. – Smeštajuizabranomobjektu(poprogramu) – Organizacijaivođstvoputa.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisazdravstvenogputnogosiguranjajeneophodnauzavisnostiodpropisazemaljakrajnjedestinacijeizemaljautranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranjeprtljaga, održavanjehigijene smeštajnih jedinica tokom boravkakaoi sredstva zahigijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

USLOVI ZA DECU DO 10 GODINA – VANSEZONA:

–Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno u slučaju sopstvenog prevoza. U slučaju autobuskog prevoza plaća samo punu cenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.

– Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.

Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

– Za korišćenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prevoza, plaća se cena smeštaja za 2 osobe i prevoz za jednu osobu.

USLOVI ZA DECU DO 10 GODINA – SEZONA:

– Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.

–  Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) se plaća cena autobuske karte.

– Za korišćenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cena smeštaja (za 2 osobe).

-Troškovipromenevećpotvđenihrezevacijasu 10 eura porezervaciji.Promena datuma putovanja, kao ipromena vile,računase kao otkazputovanja.

-Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, morajuimatisaglasnost oba roditelja a koje glasi napunoletnolicesa kojimputuje.To punoletno licene možebiti izagencije. Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice može samostalno preći granicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opštini.

– Putnici su dužni da se informišu o pravima i obavezama putnika u carinskom postupku za prelazag granice. Prava i obaveze putnika u carinskom postupku reguliše više propisa, od kojih su najvažniji: carinski zakon, zakon o spoljnotrgovinskom poslovanju, zakon o deviznom poslovanju, odluka o uslovima za lične i fizičke prenose sredstava plaćanja u inostranstvu i iz inostranstva.

-Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja jezvanično utvrđena  i važeća  na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogubiti relevantne.

Organizator putovanja ne garantuje spratnost,pogled,broj apartmana ili sobe,sedište u autobusu ili avionu,ukoliko to nije predviđeno i uplaćeno prema cenovniku kao mogućnost dodatne usluge i doplate.

USLOVI PLAĆANJA:

Sve cene u tabelama date su u eurima,a plative su isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu za efektivuBanke Intesa na dan uplate.Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deoukupnesume,ostatak je podložan promeni uslučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.

– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.

– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2018 . uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.

VILA PROKOPIS SARTI LETO , v , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO , VILA PROKOPIS SARTI LETO