Vila Rea Magda letovanje Polihrono 2020

Letovanje Polihrono vila Rea Magda 2020

Polihrono leto 2020

LOKACIJA i OPIS VILE

Vila Rea je udaljena 100 metara od plaže i nalazi se u mirnom delu Polihrona. U ponudi ima četvorokevetne, petokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane sa pomoćnim ležajem. VILA REA MAGDA -Četvorokrevetni apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj dok su u drugoj dva standardna ležaja. Ima i izdvojenu kuhinju. Petokrevetni apartmani se, pak, sastoje od dve spavaće sobe dok je peti ležaj izdvojen u prostoriji gde je kuhinja ili se peti i pomoćni ležaj nalaze u prostoriji između spavaće sobe i trpezarije. Svi apartmani imaju kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, televizor, terasu i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana. U Vili Rea Magda Posteljina se menja na 5 dana.

letovanje Polihrono

KRACI OPIS MESTA

Na 98 km od Soluna,  nalazi se letovalište Polihrono.  Okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom,  Polihrono krasi duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu.Mesto karakterisu  popločane ulice sa palmama, limunovim i maslinovim stablima, uređenim dvorištima punim raznobojnog cveća, starim tradicionalnim kućama i lepim, modernim vilama i osvetljenim šetalištem uz plažu. Tu su i supermarketi, mnogobrojne radnje sa suvenirima, proizvodima od maslinovog ulja i plodova mora, kao i odećom od kože i krzna, zlatare, ambulanta, apoteka… Grci su poznati sladokusci, pa ne manjka ni ponude različitih restorana, od tradicionalne grčke kuhinje i tek ulovljene ribe, do nezaobilaznih girosa, suvlakija, ali i picerija, i druge brze hrane. Bogatu ponudu imaju i pekare i poslastičarnice. Po nešto za svačiji ukus. Polihrono je sjajan izbor za porodice sa decom, jer je mesto mirno, sa širokom plažom i postepenim ulaskom u čisto i prozirno more, kao i sa dobro snabdevenim prodavnicama.
Kristalno čisto more, peščana plaža, borova šuma koja krasi celo poluostrvo i slikovito naselje sa bogatom turističkom ponudom privlače veliki broj putnika svake godine. Prirodne lepote, izuzetno prijatna klima, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

POLIHRONO GOOGLE MAPS

*Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu*

POPUSTI LETOVANJE POLIHRONO

POPUSTI HALKIDIKI 2020
– CENOVNIK – POPUSTI

POPUSTI
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. februara
Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. februara do 01. marta

polihrono vila rea

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
1. dan – 10/15. dan: Polihrono – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11/16. dan: Polihrono – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12/17. dan: Dolazak na mesto polaska

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana pre poslaska na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

 

Cenovnik za PREVOZ

DESTINACIJA

VILA REA MAGDA

POLIHRONO

MESTO
POLASKA
CENA POVRATNE KARTE
Odrasli / Deca (10 god.)
CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU
Odrasli / Deca (10 god.)
DOPLATA
Za smene sa *

POLIHRONO

LETO 2020

Novi Sad
65 € / 55 € 45 € 15 €
Beograd
60 € / 50 € 40 € 10 €
Jagodina/Ćuprija/
Paraćin/ Pojate
60 € / 50 € 40 € 10 €
Niš
50 € / 40 € 35 €
Šabac/ Loznica/ Valjevo/ Subotica/ Sombor/ Apatin/ Užice/ Čačak/ Kraljevo/ Kragujevac/ Vrnjačka Banja/ Kruševac/ Zrenjanin/ Kikinda/ Negotin / Bor/ Zaječar
80 € / 70 € 60 € 20 €
NAPOMENE Umanjenje za sopstveni prevoz 25 € po osobi (samo za smene sa *)

 

 

VILA REA MAGDA GALERIJA SLIKA

letovanje-polihrono

VILA REA MAGDA GALERIJA

letovanje Polihrono , letovanje Polihrono , letovanje Polihrono , letovanje Polihrono , letovanje Polihrono , letovanje Polihrono , letovanje Polihrono