VILA SARTIOS SARTI Mogucnost polaska iz Kraljeva – LETO 2020

VILA SARTIOS SARTI Mogucnost polaska iz Kraljeva – LETO 2020

KOMPLETNU PONUDU APARTMANA U SARTIJU MOZETE VIDETI KLIKOM NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/sitonija-apartmani-halkidiki/sarti/

LOKACIIJA I OPIS VILE

Nalazi se na samo 100 m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 30 m od trga. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem. Svi studiji imaju SAT TV, klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Sarti je letovalište na istočnoj strani Sitonije, drugog prsta Halkidikija, 140 km jugoistočno od Soluna, sa pogledom na veličanstveni Atos. Ono što Sarti čini posebno privlačnim je njegova ogromna, dugačka i široka peščana plaža sa brojnim kafićima i tavernama koji su pripremili ležaljke i suncobrane na kojima Vi kao njihovi gosti, možete uživati u čarima leta. Veliki supermarket i brojni manji supermarketi, butici, prodavnice, pekare ali ako zatreba i apoteke tu su da tokom letovanja ni u čemu ne oskudevate. Popločano, osvetljeno, par više od kilometra dugo šetalište uz more povezuje novi i stari deo Sartija u celinu a na Vama je da izaberete koji deo više odgovara Vašim željama za ovo leto.

SARTI GOOGLE MAPS

KOMPLETNU PONUDU APARTMANA U SARTIJU MOZETE VIDETI KLIKOM NA https://www.feniks-tours.rs/category/letovanje/grcka/halkidiki/apartmani-halkidiki/sitonija-apartmani-halkidiki/sarti/

CENOVNIK LETO 2020 VILA SARTIOS SARTI

Sartios

*Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu.

– Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu paket aranžmana (autobuski prevoz + smeštaj) i izražena je po osobi.

POPUSTI I DOPLATE:
– Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina.
– Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5 eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.
– Doplata za 1/1 sobu iznosi 50% od ukupne cene paket aramana (smena sa *).
– Cena paket aranžmana je ista iz svih mesta garantovanog polaska na Sitoniju, osim za polaske iz Niša gde se cena paket aranžmana umanjuje za 10 eur-a po osobi. (pogledajte tabelu autobuski prevoz).
– Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 8 eur po osobi.

POPUSTI SARTI 2019
ARANŽMAN OBUHVATA
:
– Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 ili 12 noćenja.
– Usluge predstavnika agencije
– Organizacija putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz (osim za smene označene *).
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.
– Individualne troškove.

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice. NOĆENJE.

3-pretposlednji dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU.

Pretposlednji-poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

GALERIJA SLIKA VILA SARTIOS SARTI LETOVANJE IZ KRALJEVA

VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI , VILA SARTIOS SARTI