TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO – 06.03./08.03.2021. – bez testova i karantina

TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO

termin aranzmana za Trebinje – Mostar – Sarajevo : 14/16.02.2021. i 06./08.03.2021.

Bus polazak iz Kruševca,Trstenika, Vrnjačke Banje,Kraljeva, Čačka, Užica ( transfer iz Kragujevca bez doplate)

Jagodina (transfer) , Niš ( transfer), Aleksinac

ARANZMAN   TREBINJE

Termin 14/16.02.2021.              06./08.03.2021.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan 14.02.2021./  06.03.2021.

Polazak za Trebinje u 02 h . Dolazak u Trebinje u prepodnevnim satima . Panoramsko razgledanje grada i obilazak Hercegovačke Gračanice– duhovnog kompleksa na brdu gde je sahranjen Jovan Dučić uz fascinantan pogled na Trebinje i Hercegovinu, pogled koji je inspirisao pesnika i koji će Vam se urezati u sećanju .Sledi polazak na veliko razgledanje grada u pratnji vodiča starim ulicama grada: Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad – Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine, fotografisanje pored Anđelkine kapije i ispred spomenika Dučića. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativno odlazak u obilazak Manastira Tvrdoš. Povratak u hotel. Veče predviđeno za individulane aktivnosti. Noćenje.


Drugi dan 15.02.2021. / 07.03.2021. TREBINJE – MOSTAR

Doručak. Napuštanje hotela u 8h. Polazak za Mostar (fakultativno Mostar, grad poezije. Gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu.  Kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Stari grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama – remek delo islamske arhitekture: Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija su najpoznatiji spomenici grada. Mogucnost  obilaska i Sarajeva ukoliko cela grupa koristi fakultativan obilazak Mostara , tada je fakultativni obilazak Sarajeva gratis .U taj program gratis sa vezanom fakultativom sa Mostarom obilazak Sarajevo,panoramsko razgledanje grada i  šetnja najužim gradskim jezgrom:mostovi na Miljacki, Gradska većnica, Inat kuća, Careva džamija, Latinski most,pravoslavna crkva, katolička katedrala, Baščaršija (šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove džamije, Kazandžiluk ulica do trga Sebilj).Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnost. Nakon posete Sarajevu polazak za Srbiju.Ukoliko grupa ne koristi fakultaivu, slobodno vreme u Trbinju do popodne.Popodne polazak za Srbiju . Dolazak oko 22  h na mesto polaska.

Treci dan 16.02.2021./ 08.03.2021.

Dolazak na mesto polaska ako grupa koristi fakultativu  oko 01h.

SMEŠTAJ U HOTELU  LEOTAR 4* TREBINJE


CENA ARANŽMANA: 48 e – za polazak iz Kraljeva,Kruševca,Čačka, Kragujevca,Vr.Banje, Trstenika, Aleksandrovca

CENA ARANŽMANA: 58 e – za polazak iz Niša, Aleksinca, Jagodine


USLOVI PLACANJA : 30%prilikom rezervacija ostatak do polaska ili pokricem cekova do maja 2021. God.
POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2 sobi: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).* dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).* dva deteta od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: I dete ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelu), II dete ostvaruje popust od 40% (ima sedešte u autobusu, nema krevet u hotelu). III odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

HOTEL LEOTAR 4*  – Smešten u bujnom okruženju u centru Trebinja. Hotel Leotar se nalazi na samoj obali reke Trebisnjice sa velicanstvenim pogledom na Stari grad, nedavno renovirani hotel Leotar nudi luksuzan smestaj i sve neophodne sadrzaje. Ima dvokrevetne i trokrevetne sobe sa , TV-om, klimom i kupatilom. U sklopu hotela su i restorani. Dva restorana koji nude lokalnu i internacionalnu ,kuhinju, kao i veliki izbor pica, ukljucujuci i odlicna lokalna vina. U prizemlju se nalazi klimatizovan restoran koji , moze primiti do 200 ljudi. Tokom leta on ima i letnju bastu. Na drugom spratu se nalazi restoran .


CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba ima tuš/WC), kategorija hotela sa 4 * u Trebinju koji se nalazi u sirem centru grada na bazi 1 noćenja sa doruckom, razgledanja po programu putovanja,usluge lokalnog vodiča prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 300,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 200,00 rsd (deca do 18 god.), 600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €, Boravišna taksa 1 € po noćenju/ po osobi( plaća se u agenciji prilikom rezervacije), ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) i putnikove individualne troškove.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni obilazak manastira Tvrdos 5 e, Mostar 15 e ,ukoliko cela grupa koristi fakultativno Mostar ,Sarajevo gratis za celu grupu.Najmanji proj putnika za fakultativne izlete iznosi 25 osoba.

 


Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Feniks tours putovanja doo Kraljevo ,licena OTP 471/2020 od 10.12.2020.
Aranzman br. 02 od 19.01.2021.

 

MOSTAR - FENIKS TOURS PUTOVANJA