Exit Apartmani – Konaci, Kopaonik – zima 2020.

EXIT Apartmani KONACI – KOPAONIK ZIMA 2020/2021

Apartmani EXIT – apartmanski kompleks  koji obuhvata Koznik, Maglič, Brvenik i Anđela, nalazi u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza.  Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica… Apartmani EXIT Konaci  su  najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju. SVI APARTMANI SU KOMPLETNO RENOVIRANI.

U središtu nacionalnog parka i turističkog centra smešteni su “Apartmani Konaci” nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, da bude njihovo srce. Zamišljeno ostvareno. Kao i tada, ovaj kompleks i danas predstavlja centar dešavanja sa velikim brojem restorana, kafića, dve velike i više malih samoposluga. Naravno tu su i menjačnice, pošta, apoteke, pekara, knjižara … a sve to u neposrednoj blizini ski staza. U centru kompleksa se nalazi Fontana na trgu a oko natkrivena pešačka staza, što pretvara ovo naselje u pravi minijaturni grad.

Genex-ovo apartmansko naselje Konaci “Sunčani vrhovi” sa šest medjusobno povezanih celina izgradjeno je u stilu starih manastirskih konaka sa po tri do pet spratova, koji polukružno zatvaraju centralni uređeni trg. Nazvani su po srednjevekovnim srpskim gradovima: Maglić, Ras, Jelač, Zvečan, Koznik i Brvenik

Lokacija: Konačište Konaci – 43.286427, 20.809357

 

EXIT KONACI APP – AKCIJA – traje do popune odredjeđenog broj kapaciteta

Uz svaki uplaćen aranžman na 7 noćenja u terminima
(29.11 – 27.12.2020, 10.01 – 31.01.2021 i 14.03 –
11.04.2021.) po cenovniku zima 2020/2021 u EXIT
KOP APARTMANIMA na
Kopaoniku – POKLANJAMO VIKEND U EXIT KOP
APARTMANIMA u STUDIJU 2+1 (za 2-4 osobe) ZA MAJ I
JUN 2021!

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE:

Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici.

CENA NE UKLJUČUJE:

Boravišnu taksu 120,00rsd po osobi/noći, za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu od 7-15 godina se plaća 60,00rsd boravišne takse (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni), osiguranje 20,00rsd po osobi/noći; prevoz; individualne troškove putnika.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu  NBS;

  AVANSNO:
– Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

  NA RATE:
– Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 4 mesečne rate čekovima građana.
PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
– Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija Feniks tours putovanja  ima sklopljen ugovor.

Uz Ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Feniks tours putovanja Kraljevo.

GALERIJAAPARTMANI EXIT KOPAONIK