Hotel Akrathos 4* – Uranopolis, Atos – leto 2020.

LOKACIJA

Hotel Akrathos Beach se nalazi oko 1,5 km od mesta Uranopolis i oko 120 km od aerodroma u Solunu. Hotel je udaljen 100 m-300 m od šljunkovito-peščane plaže kojoj se može prići mostom. Na obližnje ostrvo Amoulliani se dolazi 10 minutnom vožnjom brodićem od luke Tripiti na Atosu do luke Amuliani (na svakih pola sata do sat vremena)

SADRŽAJ

Recepcija, glavni restoran, taverna, 3 bara ( glavni bar, pored bazen i na plaži ), otvoreni bazen sa delom za decu, igralište za decu, WiFi internet u javnim delovima hotela , parking, mini market, teretana, stoni tenis, teniski teren, fudbalski i košarkaški teren… Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu mogu dobiti uz depozit.

USLUGA

Usluga u hotelu  je na bazi All Inclusive.


SOBE

Sve sobe imaju klima uređaj, sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, telefon, mini bar, SAT TV, terasu ili balkon…..

Dvokrevetne sobe U 2017. godini kompletno obnovljen nameštaj, zavese, lampe, kompletan enterijer (osim kupatila). Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i kauč/sofa na rasklapanje (dodatno, za 4. osobu – dete – ležaj na rasklapanje). Za smeštaj 4 osobe (2 odrasle osobe i dvoje dece) – francuski ležaj i kreveti na sprat

Executive Suite Family Kompletno renoviran 2017. Dve sobe. Spavaća soba sa kliznim vratima (tuš, francuski ležaj, otvoreni ormar); dnevni boravak sa dva odvojena ležaja i tušem.

Luxury Loft Suite Potpuno renoviran 2017. Prostrani apartman, dupli umivaonik, dupli tuš sa prozirnim staklom okrenutim prema sobi, dnevni boravak sa kaučem/sofom na razvlačenje, francuski ležaj, odvojeni WC, mini-bar.

https://akrathos.reserve-online.net/about


CENOVNIK

 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– putno osiguranje
– individualne troškove putnika
– prevoz do odredišta

Od 01.01.2018. godine vrši se obavezna naplata boravišne takse, koja se naplaćuje po SMEŠTAJNOJ JEDINICI.

Privatan smeštaj i hoteli 1* i 2* – 0,5 € dnevno; Hoteli 3* – 1,5 € dnevno; Hoteli 4* – 3 € dnevno; Hoteli 5* – 4 € dnevno


NAPOMENE:
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije.

– O raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
– Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.
– Dress code ( pravila oblačenja ) je obavezan za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*
– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata.
– Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Grčku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
-Putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih zemalja u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.


GALERIJA