Hotel Pure Salt Garonda 5* Playa de Palma, Majorka – leto 2020.

Hotel PURE SALT GARONDA 5* Playa de Palma

Položaj hotela: jedan je od najluksuznijih i najnovijih hotela sa 5* poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Plaja de Palma, svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorke. Od glavnog grad udaljen je samo 10 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama.
Hotelski sadržaj: bazen, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, unutrašnji bazen sa đakuzijem, 3 restorana, snack bar, lobi bar, fitness centar, spa i wellness centar sa saunom, turskim kupatilom, masažama, internet kutak (uz doplatu), WiFi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hotel poseduje 149 modernih i renoviranih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar, sef, WiFi, fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema španskih operatera.


CENOVNIK

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:  standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomoćni ležaj; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansiondoručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive (sve uključenodoručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu)GV – garden view – pogled na park;

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
HOTELSKI POPUST – Popusti su uključeni u cenu paket aranžmana.


JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA: 

 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • avio – čarter let na relaciji Beograd – Majorka – Beograd sa obrokom tokom leta.
 • aerodromske takse u iznosu od 36,40€ (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Majorka 14€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni.
 • troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom.
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
 • Doplatu za gorivo YQ taksa u iznosu od 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA: 

 • turističku taksu – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 2,2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 3,3€ po osobi/noći. Za devetu i desetu noć odobrava se popust od 50%. Deca do 16 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PROGRAM PUTOVANJA:
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.


VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE

 • Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku..
 • Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. 
 • Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

GALERIJA