O nama

TURISTIČKA AGENCIJA FENIKS TOURS PUTOVANJA KRALJEVO


OSNOVNI PODACI

PIB:
 109249443

MATIČNI BROJ: 21149136


LICENCA OTP 18/2020
KATEGORIJA LICENCE A 35

Agencija Feniks Tours putovanja poseduje licencu za Organizatora turističkih putovanja (OTP) – 18/2020


ISTORIJA

Turistička agencija Feniks  je osnovana davne 2015. godine i od tada beleži konstantan razvoj u oblasti svih vidova turizma. Agencija Feniks je savremeno organizovana, poseduje profesionalni kadar, savremenu opremljenost, saradnju sa najboljim prevoznicima, hotelijerima, kako u zemlji tako i širom sveta. Uključeni smo u sistem rezervacije avio karata i direktno povezani sa hotelskim rezervacionim sistemom širom sveta.

Turistička agencija Feniks  je osnovana među prvim privatnim agencijama, sa vizijom i namerom da postane i ostane lider u oblasti turizma. Velikim iskustvom i znanjem  svojih kadrova agencija je za kratko vreme stekla i zadržala veliki broj korisnika usluga naših aranžmana kako u zemlji tako i u inostranstvu. Kroz godine uspesnog rada radili smo na usavršavanju naših kadrova, usavršavanju tehnike, postavljnju novih tehnoloških standarda u poslovanju razvojem sopstvene i subagentske prodajne mreze. Sve vreme smo težili ka perfekciji i odgovornošću prema svakom učesniku u našem poslovanju.

 


O NAMA

Našim klijentima prezentujemo i nudimo najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, licencama, nagradama i preporukama uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja. Svojim servisom i iskustvom omogućavamo svim putnicima da svoje putovanje sprovedu sa osećanjem zadovoljnog putnika, a time se nasem timu vrednost uloženog vraća na najbolji način.

Naš moto poslovanja su reči Božidara Knezevića:

”ŽIVOT JE PUTOVANJE U KOME OGROMNA VEĆINA LUTA, A SAMO MALO NJIH IMA JASNE PUTEVE PRED SOBOM”

Te puteve smo postavili ispred tima agencije Feniks.


NAGRADE I PRIZNANJA

Jedna od najdražih nagrada je povelja Kapetana Miše Anastasijevića za prezentaciju turističkih potencijala Srbije. Svoje mesto dobili smo i u monografiji četvrtog izdanja ”Put ka vrhu” u kojoj su slikom i rečju prezentovani uspesi najuspesnijih u Srbiji iz raznih oblasti privrede .Svi ti uspešni ,među kojim smo i mi pokazuju da kriza ne čini čoveka slabim ,već pokazuje njegovu snagu.

Jedno od najvećih priznanja agencije Feniks jeste priznanje bonitetne kuće Company Wall koja ocenjuje uspešnost poslovanja agencije Feniks najvišom, AA+ ocenom.

Naše poslovanje će se i  dalje unapređivati na principu pojedinačnog pristupa svakom putniku uz poštovanje individualnosti i uvažavanju svih zahteva putnika.


OBLASTI U KOJIMA SMO PRISUTNI

Pored klasične organizacije turističkih aranžmana koja podrazumeva letnji i zimski masovni turizam (kako u zemlji, tako i u inostranstvu), takodje se bavimo i:

– Dugogodišnjim zakupom kapaciteta u Grčkoj
– Organizacijom sajamskog turizma
– Organizacijom zdravstvenog turizma
– Receptivom
– Organizacijom ekskurzija
– Organizacijom izleta
– Organizacijom seminara
– Organizacijom sindikalnih aktivnosti
– Organizacijom putovanja


GALERIJA
– Poslovnica Kraljevo