VILA PARTHENON NEI PORI – LETO 2020 – 30 m od plaže u CENTRU – POLAZAK IZ KRALJEVA I BEOGRADA

OPIS I LOKACIJA

VILA PARTHENON nalazi se 30 m od plaže u centru, neposredno do crkve. Savršena lokacija vile, većina soba ima pogled more. U prizemlju vile nalazi se prodavnica. Vila Parthenon  nema peškire. Za goste je na usluzi besplatan wi-fi internet. Klima se doplaćuje, 5€ dnevno, plaćanje na recepciji.

Studio 02: sadrži sobu sa  dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Studio 03: sadrži prostranu sobu sa jednim francuskim (1.20m) krevetom  jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max dvoje odraslih i jedno dete do 14 god.

Studio 04: sadrži prostranu sobu sa dva francuska (1.20) kreveta, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max dvoje odraslih i dvoje dece do 14 god.

Studio 05: sadrži prostranu sobu sa dva francuska (1.20m) kreveta i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata), kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje. Max troje odaslih i dvoje dece ili dvoje odraslih i troje dece do 14 god.

Apartman 05 +1: sadrži dve sobe, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje i obedovanje. Jedna soba sadrži francuski (1.20m) krevet i jedan standardni ležaj. Druga soba – dnevni boravak, sadrži francuski (1.20m) krevet i kauč na razvlačenje, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, sudoperu, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima (doplata). Max četrvoro odaslih i dvoje dece ili troje odraslih i troje dece do 14 god.


CENOVNIK:
Popusti – za cenu sa zvezdicom popust za uplatu u celosti 10% za ostale smene za uplatu u celosti 15 % za uplatu do 01.04.2020 10 % za uplatu do polaska 7 %
U cenu nije uračunata BT (plaća se na licu mesta) – ukupno 5 Eura po studiu/apartmanu za 11 dana

BLACK FRIDAY CENOVNIK (važi od 20.11. do 01.12.2019.)

FAMILY PAKETI
(VAŽE  ZA  UPLATU 30% PRILIKOM  REZERVACIJE,  A OSTATAK  DO  POLASKA  ILI  ČEKOVIMA  BEZ  UVEĆANJA  DO  KRAJA GODINE)

FP02 – dvokrevetni studio – dvoje odraslih   ( cena je ukupno za dve osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP03 – trokrevetni studio – dvoje odraslih  i  dete do 14 god. ili troje odraslih( cena je ukupno za tri osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP04 – četvorokrevetni studio –  ČETIRI osobe – dvoje odraslih  i dvoje dece do 14 god. i ( cena je ukupno za sve osobe u studiu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP04 – četvorokrevetni apartman –  ČETIRI  osobe  ( cena je ukupno za sve osobe u u  apartmanu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP05 – petokrevetni  apartman –  PET osoba  ( cena je ukupno za sve osobe u u  apartmanu – 10 noći sa uključenim prevozom)

FP06 – šestokrevetni  apartman–  ŠEST OSOBA ( cena je ukupno za sve osobe u u dupleks apartmanu – 10 noći sa uključenim prevozom)

CENOVNIK MOŽETE PREUZETI OVDE


POLASCI SU BEZ REGIONALNE DOPLATE!
BUS BR 1: KRALJEVO, VRNJPAČKA BANJA, TRSTENIK, KRUŠEVAC, LESKOVAC (ŽELEZNIČKA STANICA), VRANJE
BUS BR 2: KRAGUJEVAC , BATOČINA , JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN, ALESINAC
BUS BR 3: BEOGRAD( POLAZAK SA BAS PERONA), POŽAREVAC, VELIKA PLANA, STARI HRAST,  NIŠ ( POLAZAK SA TEMPA),


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Polazak u vecernjim satima . Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

2. dan: Dolazak u  Nei Pori i ulazak u smeštajne jedinice posle 14h.

2. dan – 11. dan: Boravak u smeštajnim jedinicama na bazi izabrane usluge, najam studija/apartmana – noćenje

12. dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 9h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa u unapred dogovorenom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

13. dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.


ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase (TV, AC, video…);
 • Smeštaj u objektima apartmanskog tipa na bazi najma studia/apartmana 10 noći (11 dana);
 • Usluge predstavnika agencije u mestu boravka;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama (nije obavezno i iznosi 5 Eura po danu).
 • Individualni i ostali troškovi putnika.
 • U cenu nije uračunata BT (plaća se na licu mesta) – ukupno 5 Eura po studiu/apartmanu za 11 dana

USLOVI PLAĆANJA

 • Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Inteze na dan uplate.

Plaćanje do polaska:

 • Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.

Plaćanje na rate:

 • Prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do 20.12.2019.godine, bez uvećanja. Placanje se vrsi po srednjem kursuNBS

  USLOVI PUTOVANJA

 • Doplata za 1/1 studio je 70% od cene aranžmana u tabeli za 1/2 studio i putnik koristi jedno mesto u autobusu;
 • Cena povratne autobuske karte za putnike koji ne koriste usluge smeštaja za polaske iz Kragujevca (Roda), Kraljeva (Kej), Vrnjačke Banje (kod Koče), Trstenika i Kruševca (Lazarica) iznosi 50 eura do Nei Porija. Cena povratne autobuske karte za decu do 10 godina iznosi 35 eura. Za polazak iz Niša (Tempo) i Leskovca cena povratne karte iznosi 40 eura, a za decu do 10 godina 30 eura.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da putem SPECIJALNIH i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama različitim od cena objavljenim u ovom cenovniku. Stranke koje uplate aranžman po cenama iz ovog cenovnika nemaju pravo potraživanja naknade na ime razlike u ceni.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na termin iz tabele. Brojevi sedišta u autobusu se dobijaju prilikom uplate aranžmana.

VAŽNO !!! Posteljina se menja jednom u toku smene. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni (poneti peškire i sredstva za higijenu) za vreme boravka kao i da poštuju kućni red koji podrazumeva najraniji ulazak u sobe na dan dolaska u 14h i najkasniji izlazak poslednjeg dana svog boravka do 9h. Sluzbenici na granici imaju pravo da ne dozvole ulazak putnika u njihovu zemlju i tada se smatra da je putnik odustao od putovanja.

Turistička agencija Feniks Tours putovanja (Cara Lazara 44, 36000 Kraljevo) ima propisanu polisu osiguranja u slučaju insolventnosti i naknade štete aneks br.1, br polise 30000005293, od 25.01.2019. kod kompanije za osiguranje Milenijum osiguranje.


GALERIJA


Organizator putovanja „ Feniks – tours putovanja  „Kraljevo , licenca OTP 1/2016
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja  Feniks tours