Vila Tzina Neos Marmaras leto 2020

Neos Marmaras Vila Tzina Sitonija  leto 2020

Vila Tzina Neos Marmaras letovanje  2020

OPIS I LOKACIJA VILA TZINA : Vila sa lokacijom koja odgovara svima! Nalazi se u ravnom delu letovališta, u mirnoj ulici, na svega 100 metara od centra mesta (crkve). Od gradske plaže je deli 500 metara lagane šetnje. Pravi izbor za vaše letovanje u Neos Marmarasu.

Smeštaj: Cela vila je potpuno renovirana 2015. godine. Vila se sastoji se iz niskog prizemlja, prizemlja i prvog sprata i raspolaže sa 3 apartmana i 12 dvokrevetnih studija od kojih 2 imaju mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice imaju TV, besplatni WiFi internet, klima uređaj (korišćenje BESPLATNO u julu i avgustu, a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru), komplet opremljenu kuhinju i terasu. Parkiranje je dozvoljeno ispred samog objekta.

Besplatne usluge: Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i korišćenje klima uređaja je besplatno u julu i avgustu , a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru. Obezbeđen je i besplatan WiFi internet. Posteljina i peškiri se menjaju jedanput tokom boravka.

OPIS MESTA- NEOS MARMARAS JE NAPOPULARNIJE INAJVEĆE MESTO NA SITONIJI. KARAKTERIŠU GA BOROVE ŠUME, ČISTO MORE SMARAGDNE BOJE, PEŠČANE PLAZE SA NEZABORAVNIM ZALASKOM SUNCA. U NJEMU ĆE SVOJE MESTO NAĆI KAKO PORODIČNI LJUDI, PAROVI KOJI ŽELE DA UŽIVAJU GLEDAJUĆI ROMANTIČNI ZALAZAK SUNCA SA PLAŽE KRAJ SVOJE VILE, TAKO I MLADI ŽELJNI PROVODA.  NEOS MARMARAS JE MESTO KOJE PORED DVE NEZABORAVNE PLAŽE U SAMOM MESTU I BROJNIH MANJIH PLAŽA U OKOLINI, IMA  I MESTA ZA NOĆNI PROVOD I ŠETNJU.

CENOVNIK – Vila Tzina Neos Marmaras leto 2020

POPUSTI
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. februara
Za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. februara do 01. marta

neos marmaras vila tzina

 

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2019. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane).

GOOGLE MAPS HTTPS://WWW.GOOGLE.GR/MAPS

Vila Tzina Neos Marmaras leto 2020 .  GALERIJA SLIKA

vila-tzina-neos-marmaras-leto-2017

 

 

Vila Tzina Neos Marmaras leto 2019 ,Vila Tzina Neos Marmaras leto 2019